Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Sep 24, 2018-Okt 02, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 13.07 ringede en kvinde og anmeldte, at der foregik noget mistænkeligt på Ørnegårdsvej ved Vandtårnet.

Her gik en person rundt og kiggede ind i parkerede biler og forsøgte at låse cykler op på stedet. Manden beskrives som:

Mand. Østeuropæisk af udseende, 55-60 år, 180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Kørte Hvid knallert med rød og grøn forneden., Iført: Sort knallerthjem, sort vindjakke, sorte arbejdsbukser med lommer på siderne, sorte sko.

Røveri mod tankstation, Gentofte

Kl. 20.20 kom to maskerede personer ind på Cirkle K på Kildegårdsvej, hvor de ved trusler fik tiltvunget sig adgang til butikkens baglokale og varelager. Herfra stjal de en større mængde cigaretter, kontanter og en mobiltelefon. De undløb fra stedet gennem baglokalet ud mod Gentoftegade.

De to personer beskrives som:

A: Mand, lys i huden, iført hvid hættetrøje og talte dansk med accent.

B: Mand, lys i huden, iført grå hættetrøje og talte dansk med accent.

Kørsel uden førerret, Gentofte

En 32-årig mand blev klokken 18.54 standset på Brogårdsvej, hvor han blev sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde generhvervet sit kørekort.

Computere stjålet fra biler

Gentofte/Kgs. Lyngby: Flere biler har været udsat for indbrud. Tirsdag aften mellem klokken 17.55 og 19.45 er der fra en VW Golf stjålet en rygsæk med en bærbar pc og en mobiltelfon. Bilen holdt parkeret på Nybrovej, og tyven har knust den bageste, venstre siderude for at få adgang til tingene. I næsten samme tidsrum blev en anden bil, der også holdt parkeret på Nybrovej udsat for indbrud. Her brød en tyv mellem klokken 17 og 20.30 ind i bagagerummet på e n Fiat 5 00c og stjal en bærbar computer. Også i Kgs. Lyngby har der været indbrud i en bil. Her er der også tale om en Fiat 500c og der er stjålet en tablet samt en oplader til en mobiltelefon. Bilen holdt parkeret på Klampenborgvej og tyveriet er sket mellem 17 og 19.20

Tyveri fra personbil, Gentofte

Mellem kl. 15.50 og 17.00 blev der på Nybrovej stjålet to tasker indeholdende computere fra en personbil. De forurettede, to 49-årige kvinder, opdagede først forholdet, da de kom hjem, idet der ikke var tegn på indbrud i bilen, selv om bilen havde været låst i gerningstidsrummet. Det blev derfor anmeldt kl. 17.07.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev