Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Okt 15, 2018-Okt 23, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på tricktyveri, Charlottenlund

Klokken 16.07 anmeldte personalet fra Danske Bank i Charlottenlund, at tre mænd forsøgte at aflure pinkoden til en ældre kvindes betalingskort, imens hun hævede penge i bankens automat. Da de tre mænd følte sig opdaget, stak de dog af med uforrettet sag og kørte fra stedet i en bil med registreringsnummer OYK645.

Røveri mod tankstation, Gentofte

Klokken 22.56 kom en gerningsmand med sort kasket og en sort halsedisse trukket op over næsen ind på Q8-tanken på Vangedevej. Her gik han op til kassen og fortalte den 25-årige ekspedient, at det var et røveri, og at hun skulle åbne kassen. Gerningsmanden tømte herefter kassen for kontanter, som han lagde ned i en Netto-pose, inden han forlod stedet i ukendt retning.

En patrulje kom kort efter til stedet og søgte uden held efter manden i området.

Vold i Irma, Hellerup

Kl. 13.51 indløb der anmeldelse om, at en 40-årig kvindelig ansat var blevet overfaldet af en kunde i Irma på Tuborg Havnevej. Ifølge anmeldelsen blev kvinden spyttet to gange i ansigtet af en mand, der beskrives som ca. 165 cm., spinkel af bygning, mørk i huden, med karseklippet sort hår og akne i ansigtet. Han var iført hvid t-shirt med sort trøje ud over, sorte Adidas-bukser og bar hovedtelefoner. Han talte ikke dansk.

Manden var efterfølgende blevet bortvist fra butikken og var derfor ikke længere i området, da en patrulje kom til stedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev