Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Nov 12, 2018-Nov 20, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tricktyveri, Gentofte

Klokken 12.25 anmeldte en 71-årig kvinde fra Gentofte, at hun netop havde været udsat for et tricktyveri, efter hun havde købt ind i SuperBrugsen i samme by.

Kvinden havde omkring klokken 11 været i supermarkedet, hvor hun havde anvendt sit betalingskort ved kassen, og da hun efterfølgende kom ud til sin cykel, stod hendes taske åben, og hendes pung manglede nu.

Ved kontakt til banken kunne det konstateres, at der kort efter indkøbsturen var blevet hævet 15.000 kroner fra kvindens konto, og en eller flere ukendte gerningspersoner har derfor formentlig afluret kvindens pinkode ved kassen, hvorefter de har stjålet kvindens pung og misbrugt betalingskortet.

Antastet i toget

Klokken 20.29 indløb der anmeldelse om, at en 13-årig dreng fra Ålsgårde mellem klokken 19.14 og 19.56 tog toget fra Nørreport mod Helsingør, da en mand omkring Hellerup Station satte sig ved siden af ham. Her lagdemanden noget slik på bordet og begyndte at spørge ind til den 13-åriges person og bopæl. En togkontrollør kom herefter og sørgede for, at den 13-årige fik en anden plads i toget.

Manden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 35-45 år, 175 cm., spinkel af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Talte dansk. Yderligere kendetegn: Havde en tatovering på højre arm.

Trusler med kniv og brugstyveri af bil, Charlottenlund

Klokken 19.39 indløb der anmeldelse om, at en 55-årig mand på Øresundshøj kort forinden var blevet påkørt bagfra af en hvid Mercedes, hvorefter to maskerede mænd var steget ud af bilen og havde truet den 55-årige med kniv til at aflevere nøglerne til sin bil. Herefter kørte de to maskede personer fra stedet i den hvide Mercedes og den 55-åriges bil.

B ilen ble v senere på aftenen fundet på Krejbjergvej og er efterfølgende blevet indbragt med henblik på nærmere undersøgelser.

Mand lokkede med pommes frites, Charlottenlund

Klokken 21.14 indløb der anmeldelse om, at en dreng på 6 år tidligere på dagen mellem klokken 08.00 og 13.00 var blevet antastet af en ukendt mand på legepladsen ved Skovgårdsskolen. Manden, som stod på den anden side af et hegn ind mod skolen, spurgte angiveligt drengen, om han ville have nogle pommes frites. Drengen kunne ikke beskrive den ukendte mand.

Uro til gymnasiefest, Klampenborg

På Galopbanen var der gymnasiefest og flere gange i løbet af aftenen var patruljer ude for at tjekke, at alt forløb roligt. En anmeldelse klokken 04.43 berettede dog om, at nogle unge ikke opførte sig ordentligt over for festens vagter. En patrulje kørte derfor igen forbi og fik en snak med de unge mennesker. Patruljen forblev på stedet, indtil festen lukkede kort efter.

Rygsække og papkasser med sim-kort fundet, Charlottenlund

På et grønt areal nær Gentofte Rådhus blev der klokken 09.20 fundet en rygsæk og tre pap kasser indeholdende mellem 7000 og 9000 sim-kort. En patrulje kørte til stedet og tog fundet med til stationen.

Kørsel uden førerret, Klampenborg

En 26-årig mand fra Glostrup blev standset på Klampenborgvej klokken 09.34, hvor han blev sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt sit kørekort.

Mistænkeligt forhold, Klampenborg

Ifølge flere anmeldelser gik der omkring klokken 10.30 en mand rundt på Strandvejen mellem Skovshoved Havn og Cafe Jorden Rundt og tog billeder af husene. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf en 42-årig mand, der svarede til beskrivelsen. Der var dog ikke belæg for at anholde manden, men patruljen registrerede hans generalia.

Narkokørsel, Gentofte

Klokken 11.35 standsede en patrulje en 25-årig mand fra Helsingør på Nybrovej. En narkometertest viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet og a nholdt f or narkokørsel.

Tyveri fra personbiler, Charlottenlund
I løbet af formiddagen indløb der otte anmeldelser om tyveri fra personbiler i Charlottenlund. I alle otte tilfælde var det gået ud over biler af mærket Mercedes, og i alle tilfælde var en af de bagerste ruder blevet knust, hvorefter bilernes rat og airbags var blevet stjålet, ligesom der i nogle tilfælde også var blevet stjålet andre løse genstande fra bilerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev