Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Dec 14, 2017-Dec 22, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Skræmte formodet indbrudstyv
Dyssegård: En cirka 30-årig mand tog benene på nakken, da en 48-årig beboer på Vangedevej spurgte ham, hvad han lavede. Den 30-årige kiggede ind i haverne i området og lod som om, han lagde aviser i postkasserne, og han fortalte da også i første omgang, at han delte aviser ud. Men det lod beboeren sig ikke overbevise af, og da han nævnte, at politiet overfor den 30-årige tog denne benene på nakken og løb væk fra området. Den 30-årige mand beskrives i øvrigt som 170 cm høj, arabisk af udseende med kort hår. Han var iført en brun regnjakke og havde en taske med.

Brand i villalejlighed
Charlottenlund: Politi og brandvæsen rykkede tirsdag klokken 11 ud til en brand i en villalejlighed på Ellevadsvej. Branden begyndte i nærheden af en mikroovn, og der skal nu foretages tekniske undersøgelser i et forsøg på at fastlægge brandårsagen.

Nisse forsvandt fra have
Hillerød: Fra en have på Hillerødsholms Allé er der stjålet en nisse som sad i en kane samt to rensdyrfigurer med lys. Julepynten stod på et bord i haven og er formentlig stjålet søndag nat, det blev dog først anmeldt tirsdag morgen.

Kvinde påkørte skilt på vej i vaskehal
Allerød: En 66-årig kvinde blev tirsdag formiddag sigtet for spirituskørsel, da hun ville vaske sin bil i vaskehallen hos Cirkle K på Gl. Lyngevej. Medarbejderen på tankstationen bemærkede, at kvinden lugtede kraftigt af alkohol, da hun kom ind for at betale for bilvasken og da kvinden ville køre sin bil ind i vaskehallen påkørte hun gentagne gange et skilt ved vaskehallen. Det fik medarbejderen til at ringe til politiet, som tog kvinden med for at få udtaget en blodprøve, der skal fastsætte den endelige promille.

Mand stjal gas fra have

Stenløse: Tirsdag formiddag gik en mand ind i en have på Agertoften og stjal en gasflaske, som husets beboere benyttede til deres havegrill. Manden hoppede over en hegn for at komme ind i haven og forsvandt efterfølgende på en rød knallert i retning mod Stenløse. Gastyven beskrives som 45-50 år, 165-175 cm høj og kraftig af bygning. Han var iført blålige arbejdsbukser og rød styrthjelm.

Beboer viste fremmed kvinde døren
Helsingør: En 50-årig kvinde blev tirsdag lidt før klokken 13 overrasket af en fremmed kvinde, som pludselig stod i entreen i den 50-åriges hus. Den fremmede kvinde viste husets beboer et kort, som hun pegede på, men den kvindelige beboer fik hurtigt vist den ubudne gæst døren. Kvinden, der dukkede uventet op, beskrives som 55-60 år, 170 cm høj og almindelig af bygning. Hun havde brunt, kort hår og var muligvis iført en lys frakke.

Drenge kastede med fyrværkeri
Veksø: En gruppe drenge på 10-12 år kastede tirsdag aften omkring klokken 17.30 med kanonslag og generede de øvrige mennesker på perronen på Veksø Station. Det fik en 27-årig kvinde til at kontakte politiet, og uromagerne forsvandt fra stedet, mens hun talte med politiet.

Pige stjal kjole
Kgs. Lyngby: En 15-årig pige fra Hellerup blev tirsdag aften ved 22-tiden tilbageholdt i Magasin af en butiksvagt. Pigen blev sigtet for nutikstyveri, da hun havde stjålet en kjole til en værdi af 500 kroner.

Tyveri fra bil
Charlottenlund : Fra en vil, som holdt parkeret ved Skovridderkroen, er der mandag aften mellem klokken 18.45 og 21.45 stjålet en computertaske. Tyven har fået fat i tasken ved at knuse en rude i højre side af bilen.

Tre påhængsmotorer stjålet
Charlottenlund: Tre påhængsmotorer er i tidsrummet fra mandag klokken 16 til onsdag klokken 11 stjålet fra de gummibåde, hvor de var påsat. Skovshoved Sejlklub havde trukket gummibådene på land og de stod alle på bådtrailere ved jollerampen på Skovshoved Havn. Alle motorerne er af mærket Suzuki Leanburn og på henholdsvis 20, 40 og 60 hk.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev