Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Dec 21, 2017-Jan 02, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Biltyv anholdt
Gentofte/Kgs. Lyngby: En 53-årig mand blev mandag aften anholdt, da han forsøgte at stjæle nogle fælge fra en bil, som holdt parkeret på Lyngbygårdsvej. Den 53-årige stod angiveligt også bag et indbrud i et bilværksted på Lagergårdsvej, i hvert fald blev han anholdt i en bil, som blev stjålet i forbindelse med dette indbrud. Manden blev taget med på politistationen, hvor det skal afgøres, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Snarrådig borger og snor stoppede lommetyve
Lyngby: To mænd blev onsdag formiddag anholdt på Hellerup Station efter de havde forsøgt at stjæle en pung fra en ældre dames taske. Tyveriforsøget skete på Lyngby Station, men da der var snor i pungen, lykkedes det ikke de to mænd at få den med sig, og de stod herefter på toget. En borger havde imidlertid set de to mænds tyveriforsøg og kontaktede politiet med et særdeles godt signalement af de to tyve. En patrulje blev
sendt a
fsted og anholdt de to tyve på Hellerup Station. De fik hver en bøde på 1500 kroner.

Skræmte formodet indbrudstyv
Dyssegård: En cirka 30-årig mand tog benene på nakken, da en 48-årig beboer på Vangedevej spurgte ham, hvad han lavede. Den 30-årige kiggede ind i haverne i området og lod som om, han lagde aviser i postkasserne, og han fortalte da også i første omgang, at han delte aviser ud. Men det lod beboeren sig ikke overbevise af, og da han nævnte, at politiet overfor den 30-årige tog denne benene på nakken og løb væk fra området. Den 30-årige mand beskrives i øvrigt som 170 cm høj, arabisk af udseende med kort hår. Han var iført en brun regnjakke og havde en taske med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev