Artiklen er sponseret

Et sommerhus skal kunne bruges til at lade op. Der er forskellige måder at bruge det på. For mange er det dog først og fremmest et sted, som skal give mulighed for at tilbringe tid med enten familie eller venner. Derfor vil det også betyde meget for mange, at der er plads til netop samværet i deres sommerhus. Og det kan du faktisk bevidst skabe bedre muligheder for. I denne artikel får du nogle ideer til hvordan.

Indret et socialt rum

Samvær er lidt af et abstrakt fænomen. Indretning er noget mere håndgribeligt. Hvis du derfor har svært ved at forestille dig, hvordan du helt konkret kan få mere plads til samvær i dit sommerhus, så kan du hjælpe dig selv på vej med indretningen.

For den rette indretning kan gøre meget for, hvordan du vil bruge et rum. Derfor kan det altså også bruges bevidst til at skabe et mere socialt rum.

Når du eksempelvis vil have mere plads til at se folk i øjnene ved middagsbordet, så er et rundt spisebord det oplagte valg. Se de flotte runde spiseborde, der muligvis kunne passe ind i dit sommerhus.

På samme måde kan du altså tænke strategisk på mange andre måder, når du indretter dit sommerhus. Tænk over, hvordan du vil tilbringe tiden med andre i sommerhuset. Derfra kan du bedre forestille dig, hvordan indretningen kan give plads til det.

Lad elektronikken blive derhjemme

Er der noget, der kan udfordre samværet i denne moderne tid, så er det elektronik. Derfor kan du altså også give samværet endnu bedre muligheder for at blomstre ved at lade elektronikken blive derhjemme. Du kan jo lave en regel om, at det simpelthen ikke må komme over dørtærsklen.

Når hver mand ikke længere sidder med en smartphone i hånden og en bærbar på skødet, så er I nødt til at finde underholdning andetsteds. Og når I så er i sommerhus sammen, så er det oplagt at finde den hos dem, I er afsted med.

I vil muligvis være nødt til at tænke kreativt. Men der er masser af aktiviteter, I kunne lave sammen i sommerhuset. Det kunne eksempelvis være:

  • At spille kort- eller brætspil
  • At fortælle hinanden historier
  • At gå på opdagelse i naturen
  • At se på gamle billeder

Det vil sikkert hurtigt vise sig, at listen faktisk er uudtømmelig. For der er masser at lave, når man bare er sammen.

 

Når du vil have mere plads til at se folk i øjnene ved middagsbordet, så er et rundt spisebord det oplagte valg. PR-foto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev