Gentofte er måske ikke det sted, der først kommer op i dit hoved, når du tænker på steder at tage hen i din ferie. Men den københavnske forstad har faktisk meget at byde på, som de fleste ikke rigtig tænker over. Og selvom Gentofte er én af Danmarks rigeste kommuner, kan der være brug for gode tips og tricks til at få råd til at lave nogle af de fede aktiviteter, som Gentofte har at byde på. Derfor giver vi i denne artikel tre gode råd til hvordan du kan få råd til at lave alle disse sjove aktiviteter.

Kig på budgettet og spar op til de dyrere aktiviteter
Den bedste måde at få råd til ting generelt på er – naturligvis – at spare op. Og derfor er det naturligvis også et af vores råd. Når du gerne vil ud og opleve en masse ting, er det vigtigt, at man har sat penge af til at gøre det. Og derfor kan det være nødvendigt at spare penge op i et stykke tid forinden. Ved at tage et kig på dit budget, kan du måske finde steder, hvor der er mulighed for at spare nogle penge hver måned – som kan gå til din Gentofte-opsparing. Overvej for eksempel, om du kan få et billigere mobilabonnement ved at undersøge de forskellige mobilabonnement priser på markedet. Måske kan du også spare penge på dine forsikringer eller på dit madbudget, som kan gå til opsparingen.

Undersøg mulighederne for gratis aktiviteter i Gentofte og omegn
I løbet af sommeren er der i mange kommuner masser af gratis aktiviteter for både børn og voksne. Det kunne for eksempel være et besøg på Charlottenlund Fort, i Bernstorffsparken eller Gentofte Brandmuseum. Der bliver typisk også arrangeret særlige aktiviteter og arrangementer specielt for børn rundt i de forskellige byer. Der er altså mange muligheder for at lave ting, som slet ikke koster dig noget.

Køb entrébilletter, togbilletter mm. i så god tid som muligt
En ting, der er rigtig vigtig, når man gerne vil spare penge på ferie eller andre aktiviteter er at undersøge priserne på eksempelvis entre og transport. Når det kommer til togbilletter, vil du kunne spare mange hundrede kroner på hver billet, hvis du køber dem i god tid – og kig gerne helt op til et par måneder før du skal afsted. Af og til kører mange museer, Zoologiske haver og andet også med billigere “early bird” billetter, eller du kan være heldig at finde fribilletter i din lokale avis eller på nettet.

Fiskehejren står på lur og er klar til at fange fisk i Bernstorffsparken. Foto: IDM

Tilmeld dig vores nyhedsbrev