Din mor har ret til al din respekt og kærlighed, hun er trods alt grunden til, at du lever. Vis hende, hvor meget du sætter pris på hende ved at give hende den bedste mors dag i hendes liv.

At sætte pris på og forkæle din mor er den vigtigste ting ved mors dag. Vis hende kærlighed og behandl hende med høflighed og venlighed. Der er mange måder at fejre din mor på mors dag, afhængigt af hvad hun foretrækker.

Denne artikel blev oprettet i samarbejde med Kids-world – din verden af børnemode.

Giv din mor en gave, hun vil elske
Du behøver ikke at købe dyre gaver for at gøre din mor lykkelig. Jeg lover dig, at hun vil elske følgende gaveideer mere end en dyr gave.

● Rengør hendes hus og vask tøj
Giv din mor en pause fra hverdagen og rengør huset og vask tøj for hende. Du kan enten købe et gavekort fra et rengøringsfirma, eller du kan gøre det selv. Det vil give hende noget spillerum til at gøre hvad hun elsker.

● Design en collage af minder
Find dine yndlings billeder fra ture, minder og fester og sæt dem sammen som en fin collage. Hun vil elske at blive mindet om sit liv med dig og din familie.

● Giv hende en buket
De fleste mødre kan lide smukke buketter og duften af friske blomster. Giv din mor en buket friske og smukke blomster til mors dag og skriv et håndskrevet kort, der fortæller hende, hvor meget du elsker hende.

En anden god gaveide er at give hende en blomst, et træ eller en plante, som hun kan plante i sin have. Din mor vil elske at se det vokse, og det minder hende om dig.

● Din mor ønsker at blive værdsat.
Alle mødre arbejder hårdt for at få en million ting til at fungere for hele familien. De fleste ting en mor gør, går ubemærket hen. Alt hvad en mor gør, gør hun af kærlighed til sin familie. Alt hvad hun har brug for til gengæld er påskønnelse fra dig og resten af familien, de mennesker hun elsker mest.

Hvis du vil fortælle hende, at du virkelig sætter pris på hende og alt hvad hun gør for dig, kan du lave noget kreativt og skrive et dejligt kort, der forklarer, hvordan og hvorfor du beundrer hende og alle de ting, hun gør for dig.

Tid er den største gave
Mors dag er, som navnet antyder, din mors specielle dag. Få din mor til at føle sig som en dronning og planlæg hele dagen med ting og aktiviteter, hun sætter pris på.

Mødre vil være sammen med deres børn på mors dag. De vil have en sjov dag med masser af latter og kærlighed, men de ønsker ikke selv at planlægge dagen. Så start med at planlægge en dag for din mor.

Bliv inspireret nedenfor:

Server morgenmad i sengen
Start dagen med at lade mor sove i lang tid og forkæle hende med morgenmad i sengen. Lav hendes yndlings morgenmad, såsom pandekager, æg og bacon, eller hvorfor ikke hjemmelavet brød, og server det med et glas frisk juice og en kop hendes yndlings kaffe. Skriv et brev eller et dejligt kort, hvor du fortæller, at du elsker hende, og at hun er den bedste mor i verden.

Se en film sammen
Lav en biograf derhjemme og server sodavand, slik og popcorn. Se din mors yndlings film, tv-show eller serie, og se det sammen med hende. Hun vil sætte pris på at du ser hendes serie, film eller tv-show med hende.

Lav hendes yndlingsret
Din mor har sandsynligvis lært dig hvordan man tilbereder hendes yndlingsret. Server det for hende på mors dag, det ville gøre hende så stolt af dig. Hvis du ikke kan gøre det alene, så spørg hende, om I kan tilberede hendes yndlingsret sammen, så du kan lære at lave det Gør det til noget sjovt, og husk at tage billeder.

Pressefoto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev