Artiklen er sponseret

Bruger du meget tid på at overveje, hvordan din sidste afsked bliver med verdenen, og de mennesker du holder kær? Måske har du en forestilling om, hvordan du kunne tænke dig, at seancen skal foregå eller blot nogle detaljer, som du virkelig gerne vil have inkorporeret? Så kan du her læse om, hvordan du måske kan få det arrangeret, så det bliver efter dit ønske. Det er trods alt stadig dig, som er hovedpersonen.

Tag en snak med din bedemand Gentofte

Du kan i første omgang tage en snak med din lokale bedemand i Gentofte. Der kan måske være mulighed for at få en snak enten over telefonen, eller til et fysisk møde. Og her kan du drøfte nogle af de overvejelser som du måske har haft med en fagperson på området altså en bedemand Gentofte, som måske kan have en særlig viden om, hvad der for det første kan lade sig gøre. Yderligere kan vedkommende måske have nogle gode indspark til nogle detaljer, eller generelt nogle gode overvejelser at inddrage i dine perspektiver, så du opnår det du i virkeligheden vil. Der kan jo være nogle praktiske forhold, som du ikke er et dybdegående kendskab til, som også kan gøre sin indvirkning.

Indvie din familie og dine nærmeste

Udover at drøfte dine tanker med din bedemand Gentofte, så kan det måske også være en idé at snakke om sagen med dine nærmeste – de der skal bistå dig til denne sidste ceremoni. Måske er du interesseret i at høre om deres perspektiver, eller måske ønsker du blot at indvie dem i dine ønsker, sådan at de måske kan efterleve dem, når I når dertil. Det kan måske være en trist snak at tage, og hvis du ikke ønsker dette, så kan du også nedfælde dine ønsker i et brev eller som en del af dit testamente.

Det er værd at overveje hvordan din sidste afsked bliver med verdenen, og de mennesker du holder kær. Gentofte Kirke. Foto: SDL

Sider2022

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev