Sådan slipper du for at tage dine solbriller af og på hele tiden når vejret skifter 👉

BrillerSolbrillerLinser

Ved du med sikkerhed, hvornår du bør bruge solbriller?

Dine øjne udsættes hele tiden for UV-stråling – også når solen ikke skinner. Derfor har du faktisk brug for dine solbriller, oftere end du tror. Med ZEISS AdaptiveSun får du solbriller, der er konstrueret, så de automatisk tilpasser glassets farvemæthed i forhold til, hvor lyst der er. Glassene giver dig fuld UV-beskyttelse og er perfekte til det omskiftelige danske forår, fordi du slipper for at tage solbrillerne af og på hele tiden.

Få solbrilleglas til det omskiftelige vejr

Der er ALTID en grund til at købe nye solbriller

Et par gode solbriller er helt uundværlige på de solrige dage – både sommer og vinter. Uanset hvilken styrke du skal have i dine solbrilleglas, kan vi tilpasse dem, så de passer perfekt til dit syn- og det gælder selvfølgelig også i solbrillestel fra de store modehuse.

Lad dig friste af de lækreste solbriller

Sløret syn? Få nu gjort noget ved det!

Sløret syn kan forbindes med en række øjensygdomme og synsproblemer, men hos langt de fleste kan sløret syn afhjælpes med briller i den rigtige styrke.

Et sløret syn påvirker din livskvalitet, så vi anbefaler, at du får gjort noget ved det hurtigst muligt. Book en synsprøve hos din optiker og få dit skarpe syn tilbage.

Få vigtig viden om sløret syn

Du får ALTID 50% på glas til brille nr. 2

Husk at du altid får 50% på brilleglas til brille nr. 2, (på det billigste sæt) når du køber dine briller hos os.

Brille nr. 2 kan f.eks. være en læsebrille, en solbrille eller en sportsbrille alt efter, hvad dit behov er. Vi glæder os til at se dig.

Se vores åbningstider

Få månedslinser der føles som ‘ingenting’

Nu er det slut med at nøjes med kontaktlinser, der føles ubehagelige. TOTAL30™ fra Alcon er de første og eneste kontaktlinser med næsten 100% vand ved overfladen, så linserne føles friske hele tiden. Linsernes innovative smudsafvisende overflade holder linserne rene og behagelige – ja, faktisk mærker du dem slet ikke.

Prøv linserne gratis – se her

8 tegn på at du har brug for nye briller

Hvis du føler, at dit syn har ændret sig, så du ikke længere får det optimale ud af dit syn, så bør du gå til din optiker. Der er mange tegn, der kan indikere, at du kunne have brug for briller. Vi giver dig en række symptomer, som du bør holde øje med.

Få 8 tegn på at du skal have nye briller

Dit synsmønster har forandret sig

Vi bruger mange timer på vores smartphones hver dag – det stiller nye og høje krav til vores syn. Med ZEISS SmartLife-brilleglas får dine øjne den hjælp, de har brug for, så du får et skarpt og afslappet syn på alle afstande og i alle retninger. Besøg os til en synsprøve og en snak om, hvordan ZEISS SmartLife-brilleglas kan forbedre dit syn.

5 grunde til at vælge SmartLife

Hvilke ZEISS SmartLife brilleglas er optimale for dig?

ZEISS SmartLife er designet til at tage højde for de anatomiske forandringer, der sker med synet, når vi bliver ældre. Derfor findes der tre forskellige varianter af SmartLife-glassene, der henvender sig til forskellige aldersgrupper og forskellige synsbehov.

Bliv klogere på de tre forskellige typer brilleglas her:

Singlevision Lenses ⇒

Digital Lenses ⇒

Progressive Lenses ⇒

Du kan få ZEISS SmartLife i alle lækre designerstel

Du kan helt selv vælge, hvilket brillestel du vil have dine SmartLife-brilleglas i, og vi har helt sikkert et stel, der passer til dig og din stil. Kig ind til os og oplev vores store udvalg af flotte brillestel og find din favorit.

Se et lækkert udvalg af designerstel

Få synet tjekket – lige når det passer dig

Book din synsprøve online allerede i dag!

Køb de briller dine øjne har brug for – fordel din betaling

Du bør ikke vente med at købe de briller, som dine øjne har brug for. Derfor gir’ vi dig mulighed for at fordele betalingen af dine briller over 12 eller 24 måneder. Rentefri betaling koster dig IKKE ekstra. Der er 0,- i renter, 0,- i gebyrer og 0,- i udbetaling.

Ja – jeg ønsker at fordele min betaling

Nyt Syn Gentofte Gentoftegade 60 2820 Gentofte Tlf.: 40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk

Åbningstider

Man-Fre : 10:00-18:00

Lørdag : 10:00-14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev