Sommerdage på badehotellet Det er bare noget helt særligt ved sommeren på Skovshoved Hotel. Hér kommer vores skønne badehotel virkelig til sin ret med en unik beliggenhed tæt på Skovshoved Havn og flere smukke sandstrande, der indbyder til såvel lange stranddage og badeture som sjove aktiviteter på vandet. Og når du trænger til en pause fra vandkanten, er der flere muligheder for at lækre is, sandwich og kaffe på havnen eller streetfood og sommerdrinks på det nyåbnede Halgodt. Uanset om du er til afslapning eller aktive dage, har vi samlet lidt inspiration til skønne sommeroplevelser længere nede i dette nyhedsbrev.

Hele sommeren kan du få 10 % rabat, når du booker en overnatning fx i vores dejlige Superior værelse med udsigt til Øresund samt økologisk morgenmad. Husk også at du som medlem af Small Danish Hotels gæsteklub altid kan bruge og optjene Benefits points, når du bor hos os.

Glade sommerhilsner

Team Skovshoved Hotel

Få 10% rabat på dit ophold Nyd den danske sommer på vores hyggelige badehotel og få 10 % rabat på dit ophold, når du booker direkte på vores hjemmeside eller ved at ringe til os på tlf. 39 64 00 28.

Ophold for to personer: – én overnatning i Superior værelse med udsigt til Øresund – økologisk morgenmad Pris inkl. 10 % rabat: kr. 1.908 for to personer.

Lidt ekstra? Husk at du som gæst hos os har adgang til leje af cykel, badekåbe eller et strandhåndklæde, så du hurtigt kan være klar til en dukkert i Øresund eller en cykeltur i skoven.

Book dit næste ophold

Skønne sommeroplevelser Savner du inspiration til sommeraktiviteter, er der et utal af muligheder for at gå på opdagelse i området omkring Skovshoved Hotel.

Hvorfor ikke lave en familieudflugt til Dyrehaven med tæpper og en picnic-kurv og fortsæt med en sjov eftermiddag på Bakken? Eller tag turen ind til København, hvor du kan kombinere sightseeing og shopping med dejlig musik i ørerne, når Copenhagen Jazz Festival fylder byens gader fra den 24. juni til den 10. juli. Trænger du til sol på kinderne og saltvand i håret, ligger Skovshoved Surf & SUP Center få minutters gang fra hotellet, hvor du kan leje Stand Up Paddle Board (SUP), pedalboard eller kajak for en aktiv og sjov dag på vandet. Som gæst på Skovshoved Hotel får du 20 % rabat i Surf & SUP centeret.

Du er også altid velkommen til at kontakte receptionen på tlf. 39 64 00 28 for mere inspiration til sommeroplevelser, spændende museer og skønne udflugter, du ikke bør gå glip af.

Sommeraktiviteter omkring Skovshoved Hotel

Optjen og brug Small Danish Hotel Benefits hos os

Skovshoved Hotel er en del af Small Danish Hotels. Det betyder, at du kan optjene og bruge Benefits point, når du bor hos os. Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, der kan bruges på alle de skønne danske kroer og hoteller, der også er med i Small Danish Hotels, og det er selvfølgelig helt gratis at være medlem. Ønsker du at forkæle familie eller venner med et skønt hotelophold, kan du også nemt købe et Small Danish Hotels gavekort.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev