Vi er superglade for endelig at kunne fortælle om Bellevue Teatrets næste store familieforestilling — nemlig Jungledyret Hugo som en moderne opdatering af Flemming Quist Møllers klassiker.

Jungledyret Hugo er en visuel og energisk forestilling smækfuld af dans og junglemoves, uimodståelige sange og et frækt og nuttet jungledyr.

Som Hugo og Rita finder vi supertalenterne Laurids Skovgaard Andersen og Thit Aaberg, som har spillet med i Vildheks på Bellevue Teatret og flere serier på DR.

Tag med hele familien på en rejse dybt ind i junglen i en spritny musikforestilling af bl.a. Flemming Quist Møller, Jesper Mechlenburg, Astrid Lynge Ottosen og Karin Ørum, der også var nogle af hovedkræfterne bag succesen Cykelmyggen Egon.

Junglesæk
Husk at I kan købe en mulepose — en junglesæk — med slik, popcorn og æbledrik til Jungledyret Hugo, så slipper I for at stå i kø. I kan også vælge Klassikeren, som er en Bellevue Teatret-mulepose med popcorn og Bellevue-vand. Køb sækkene sammen med billetterne.

Premiere lørdag den 26. marts kl. 12

Køb billet →

Vildheks

Hvis I ikke kan vente med at komme i teatret (og det kan vi godt forstå), skal I huske Vildheks, som spiller hele efterårsferien.

Hør sangene fra Vildheks her .

10. – 23. oktober

Køb billet til Vildheks →

Bellevue Teatret
Strandvejen 451, 2930 Klampenborg
www.bellevueteatret.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev