Nu har du chancen for at få seks fantastiske smagsoplevelser fra det solbeskinnede Californien. Vi har nemlig sammensat en lækker smagekasse til dig, som uden tvivl vil begejstre. Du får to hvidvine og fire rødvine – alle i rigtig høj kvalitet. Kassen får du til en ekstra skarp pris – god fornøjelse!

I vores podcast afsnit nr. 17 har du mulighed for at blive endnu klogere på vin fra Californien, når Alexander fortæller entusiastisk om et af foregangslandene for ”den nye vinverden”. Normalpris 964,- / nu 799,- / SPAR 165,-

Kassen indholder:

Pinot Noir 2019 Joel Gott De kan altså noget med Pinot Noir i Californien og her får du et supergodt eksempel på en vin med lækker og elegant smag af især kirsebær, blomme og krydderier.

Zinfandel 2018 Joel Gott Vinen er lavet på ren Zinfandel – men det interessante er, at druerne kommer fra tre forskellige vinmarker, og det er med til at give vinen en enorm kompleksitet.

Pinot Noir 2018 Silvia Cellars Skøn Pinot Noir fra Californien, hvor hindbærnuancer og skovbund præger duften. Smagen er både blød og elegant, og med en underliggende mineralitet, der giver vinen et køligt præg.

Zinfandel 2018 Silvia Cellars Zinfandel som den skal smage – kraftig, solmoden og masser af fed bærfrugt. Den er ikke bombastisk, men flot afbalanceret.

Gold 2019 Ménage à Trois Forrygende Chardonnay! Vinen har en uimodståelig duft af crème brulée og kandiseret ananas. Smagen bugner af tropiske frugter og luksuriøs fransk egetræsvanilje.

Chardonnay 2018 Folie à Deux Utrolig flot hvidvin som har gæret og lagret på tre typer egetræsfade: franske, amerikanske og ungarske. Tilsammen tilfører de vinen en enorm kompleksitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev