Artiklen er sponseret

Hvis du er nybagt forældre, så er alt lige nu skønt og dejligt. Sommeren er over os, og det er varmt udenfor. Derfor er det oplagt at komme udenfor og nyde det gode vejr. Du kan dermed vælge at gå nogle ture rundt i Gentofte, hvor du kan tage din baby med dig. Det kan være oplagt at have dit barn med i barnevogn, hvor de kan tage sig en lur, mens du går rundt og nyder naturen. Udover det så er der et andet alternativ, du kan benytte dig af på dine gåture; bestil bæresele, så du nemt kan gå med din lille nye samtidig med, at du har dem helt tæt på dig.

Hvad vil du gerne se?

Du kan planlægge nogle ruter, inden du begiver dig ud på dine gåture. Hvis du har et lille barn med, så er det nødvendigt at overveje, hvor lange disse ruter skal være. En nyfødt kan nemlig godt blive utålmodig meget pludseligt, og måske kan du heller ikke selv holde til verdens længste gåture. Det er dog altid godt at komme udenfor. Det kan være, at der er noget bestemt, som du gerne vil se i din by, hvor det nu er oplagt at tage din baby med på turen.

Tag hele familien med

Selvom det kan være dejligt med nogle daglige ture, hvor det kun er dig og den lille ny, der er sammen, så kan det også være skønt, hvis du får samlet hele din familie på din gåtur. Det kan være, at I kan besøge parker eller naturområder. Når I er ude at gå sammen, så kan I benytte denne tid til at nyde hinandens selskab. Hvis der er børn, der er ældre end din baby, med på gåturen så er det oplagt at tage et smut forbi en legeplads. 

Det er oplagt at have dit barn med i barnevogn, mens du går rundt og nyder naturen, men du kan også bruge en bæresele. Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev