Vi begynder nu endelig at mærke sommersolens varme, og med den kommer de længeventede sommeraftener, som selvfølgelig skal udnyttes til fulde. Derfor holder vi åben i Dronning Louises Tehus og Rosenhave hver onsdag og torsdag aften fra kl. 18-22, hvor du vil have mulighed for at nyde et skøn tapas bræt, lækre vine, drinks og andet godt i unikke omgivelser. Der vil som noget nyt i år også være mulighed for at tilmelde sig to eksklusive events, Historisk Rundvisning & Tapas.

Historisk Rundvisning & Tapas – event
Da der har været stor efterspørgsel efter vores Historisk Rundvisning & Afternoon Tea events, har vi nu valgt at lave et nyt event, der er i samme stil. Du kan derfor nu tilmelde dig vores Historisk Rundvisning & Tapas events, som allerede løber stablen d. 9. og 16. juni kl. 16.30.

Rundviser Marianne Bentzen tager dig på en historisk og nutidig omvisning i de omkringliggende områder, hvor du bl.a. skal opleve Æblekvarteret, Avlsgården, og det smukke Paradehus. Du vil høre om parken og dens beboere op gennem tiden med vægt på Dronning Louises og Christian d. 9’s færden og indflydelse på stederne. Omdrejningspunktet for hele turen er selvfølgelig Dronning Louises Tehus og Rosenhaven.

Efter en dejlig gåtur i parken (ca. 1,5 time) nydes tapas og god vin i den duftende Rosenhave. Du får serveret vores tapas bræt med ost, pølse, artiskokcreme, svamperagout og grønt. Dertil et glas af husets rød- eller hvid vin. Middagen afsluttes med Chaya te eller kaffe samt petit four.

Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler og holder afstand, så du kan føle dig sikker under hele oplevelsen.

Rundvisning: onsdag d. 09.06 & 16.06 kl. 16.30
Pris: 395 kr.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.
Gennem sommeren byder vi på andre spændende aktiviteter, som du kan læse mere om her .

Tapas aftener
Igen i år inviterer vi til tapas aftener i Dronning Louises Tehus og Rosenhaven. Nyd en sommeraften i den smukke have, hvor vi tilbyder de bedste oste, pølser og lækre specialiteter dertil. På vinkortet fremgår vores egen import af vine fra Piemonte, hvor du bl.a. kan finde Nebbiolo og Barolo. Du kan også nyde en aperitif på en lun sommeraften. Efter maden serverer vi Chaya te eller kaffe og petit four. Udvalgte dage, hvis vejret tillader det, vil der være levende blues og jazz musik i haven.

Om du ønsker at nyde et glas vin med en ven, tilbringe en aften med familien eller blot nyde en stund for dig selv, vil vi glæde os til at tage imod dig/jer.

Du kan læse mere og reservere bord her .

Åbningstid for tapas aften:
Hver onsdag og torsdag fra d. 02. juni t.o.m d. 30. september
Kl. 18-22.00 (køkkenet lukker kl. 21.30)

På gensyn.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev