De nye COVID-19 restriktioner gør desværre, at vi ikke længere må holde åbent for servering i Dronning Louises Tehus. Vi havde set frem til at julehygge om alle vores gæster helt frem til d. 20. december, men vi skal selvfølgelig først og fremmest passe på hinanden i denne tid. Vi håber derfor, at vi kan være med til at forsøde din juletid på anden vis.

Julestue, foto: Chaya

To-go servering i Tehuset
Selvom vi ikke kan huse siddende gæster, vil det stadig være muligt at kigge forbi til gløgg, jule te eller varm kakao med lækkert hjemmebag til. Vi holder nemlig åbent for to-go servering i Dronning Louises Tehus, så du kan få de gode sager med på en gåtur i Bernstorffsparken.
Der vil være åbent for to-go servering fredag, lørdag og søndag i uge 50 (d. 11. – 13. dec) og 51 (d. 18. – 20 dec). Alle dage fra kl. 12 – 17. Menuen kan variere fra dag til dag. Kig forbi i Rosenhaven, hvor du kan se dagens udvalg af julegodter.

Har du booket bord i Dronning Louises Tehus?
Hvis du har booket bord, vil din booking automatisk blive slettet. Du skal altså ikke selv gøre noget i den forbindelse. Hvis du kunne tænke dig at holde fast i den aftale, som du havde med familie eller venner, kan du købe et gavekort på www.dronninglouisestehus.dk.
På den måde, vil der stadig være noget at se frem til, når vi forhåbentlig kan åbne dørene op igen til foråret.

Kig forbi chaya.dk eller en af butikkerne
Ønsker du at forkæle dig selv eller nogen du kender med julegodter, varmende te og en personlig hilsen, kan du bestille online på www.chaya.dk. Vi pakker flot ind og leverer nemt og effektivt. Du kan også kigge forbi vores to butikker, hvor vi stadig står klar til at byde dig hjerteligt velkommen med masser af julestemning og lækre sager på hylderne.

Mange julehilsner
Chaya

Tilmeld dig vores nyhedsbrev