Opgaven med at levere personlig og praktisk hjemmehjælp til Gentoftes borgere har været i udbud. Fra 1. juni 2019 fordeles opgaven på færre leverandører, der i samarbejde med kommunens hjemmehjælp skal sikre højere kvalitet for borgerne.

Personlig og praktisk hjemmehjælp har netop været i udbud i Gentofte Kommune. Udbuddet skal være med til at øge kvaliteten af den hjælp og pleje, som kommunen for eksempel tilbyder ældre borgere.

Det fortæller afdelingschef i Pleje og Sundhed i Gentofte Kommune, Lone Jørgensen:

  • I disse år oplever vi stigende krav til, hvad den enkelte hjemmehjælper skal løse af opgaver. Gennem udbuddet har vi øget kravene til medarbejdernes faglige uddannelsesniveau hos vores private leverandører og sætter fremadrettet endnu mere fokus på samarbejde og fælles kompetenceudvikling.

Vinderne af udbuddet er PUKs Hjemmehjælp, der allerede leverer hjemmehjælp til kommunens borgere, og CURA Pleje, der kommer til som ny samarbejdspartner. De to leverandører vil begge tilbyde både praktisk og personlig hjælp, og Gentofte Kommune håber, at det vil være med til, at borgerne får besøg af færre forskellige medarbejdere i deres hjem.

Udover de to private leverandører kan borgerne som hidtil få hjemmehjælp fra Gentofte Kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev