Frygtelige, forfærdelige, fæle og foruroligende forskrækkelser

Garderhøjfortet byder igen i år indenfor til (u)hyggelige Halloween-aktiviteter for børn i alle aldre! Det sker søndag den 29. oktober kl. 15.00-18.00, hvor fortet indtages af alverdens uhyrer! Det skal nok blive både skræmmende, hårrejsende og horribelt, når man bevæger sig rundt i de mørke lange gange på infanterikasernen, hvor der skal samles knæklys. Har man samlet nok af disse, kan man få lov til at opleve det ultimative skrækscenarie med en uhyggelig ekstraopgave…

For mindre børn og sarte sjæle er der i år som noget helt nyt en lidt mindre skrækkelig monsterskattejagt på fortets udendørsarealer.

Arrangementet henvender sig til familier med børn i alderen ca. 4-14 år, men alle er selvfølgelig meget velkomne!

Velgørenhed

De seneste år er det lykkedes på Garderhøjfortet at indsamle ca. 25.000 kr. pr. arrangement til velgørende formål. Overskuddet går denne gang til at støtte projektet ”Stop vold mod kvinder” og mere specifikt til Danner Huset, der har ønsket, at pengene går til sikker transport samt advokathjælp for voldsramte – et vigtigt formål, som man på Garderhøjfortet håber, at man vil være med til at støtte ved at købe billetter til Halloween-arrangementet.

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår i samarbejde med Soroptimisterne i Gentofte. Læs mere om Soroptimisternes arbejde her.

Entre for børn over 3 år samt voksne: 50,00 kr. Billetter kan købes her samt ved Kommandantskabet på selve dagen.

Læs mere om arrangementet her.

Illustration: Garderhøjfortet. Presse.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev