Vi fortsætter vores Alsace kampagne med fire forrygende forslag til dig. Tre af vinene er fra serien ”Sauvage”, som betyder vild på fransk. Det er en klar reference til at vinene er dyrket med størst mulig respekt for miljøet. Vigtigst for os er dog at de smager godt – og de her smager simpelthen fantastisk!

Den fjerde vin kommer også fra huset Cattin, og det er en virkelig spændende sag. Det er nemlig en såkaldt orangevin, lavet på Pinot Gris. Elsker du at blive udfordret på de vine du smager, er denne et must-try!

Sauvage Riesling
2019

Indtrykkene og nuancerne kaster sig om hinanden i en behagelig, tålmodig og rolig stil, og det gør vinen usædvanligt charmerende. Der er masser af blomstrende elementer, frugtig fylde og så en lækker friskhed fra citrusnoterne.

Superlækker til salater, grøntsagsretter og lyst kød!

Sauvage Pinot Gris
2019

Flot afrundet og frugtrig Pinot Gris med fine, sødmefyldte nuancer. Den har en dejlig fyldig smag med et mildt strejf af honning, og den vil egne sig formidabelt som aperitif, thai-retter og velkrydrede madretter.

Spændende oplevelse!

Sauvage Crémant d’Alsace

Fantastiske bobler fra Cattin – god både til og uden mad!

Vinen har en flot gylden farve og levende bobler, som er vedholdende. Duften er frisk og blomstret. Smagen er sprød og forfriskende, og har et mildt strejf af pære, fersken og ristede nødder i eftersmagen.

Pinot Gris
2020 Orange Wine

Orangevin er en yderst spændende og anderledes oplevelse, som enhver vinelsker bør unde sig selv at prøve! Smagen er fuldfed og kompleks. Især appelsinskal, abrikos og krydrede noter af flinterøg fornemmes.

Yderst velegnet til en ostetallerken, men også rigtig god til saltet kød, røget fisk og stærkt krydret mad.

Vores nyeste podcast afsnit handler om Alsace. Find det ved at klikke på billedet herunder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev