Glæd jer til ‘The Science Behind Pixar’

Gør klar til et uendeligt univers af oplevelser, når Experimentarium til oktober åbner udstillingen The Science Behind Pixar. Oplev videnskaben bag Pixars magiske animationsfilm, eksperimentér med filmskabernes værktøjer og bring Buzz Lightyear og andre elskede karakterer fra film som Toy Story, Monsters, Inc. og Inderst Inde til live.

FÅ ET SMUGKIG

Kan cola få en tand til at forsvinde?

Du kender myten, men er der noget om snakken? Kan cola virkelig opløse en tand? I nyeste video på Youtube-kanalen sætter vi tænderne i den sejlivede myte.

SE MED HER

Hvorfor kan det hagle om sommeren?

Det danske sommervejr er som bekendt noget lunefuldt, og faktisk kan det endda give iskolde hagl. Hvordan kan det nu være?

FÅ SVARET

Vind biobilletter til ‘Lightyear”

Den nye Pixar-film ‘Lightyear’ har netop haft premiere, og nu har du chancen for at vinde fribilletter til at se filmen i Movie House på toppen af Experimentarium. Hop en tur forbi vores Facebook-side, giv den et like og skriv i kommentarfeltet, hvem du helst vil se ‘Lightyear’ med. Eller send os mail på web@experimentarium.dk. Sidste frist er på søndag den 19. juni, og den 20. trækker vi lod blandt alle deltagere om 3×2 billetter til filmen. Vinderne får direkte besked. Krydser fingre for dig 🤞🏼

BESØG FACEBOOK-SIDEN

Nyd sommeren på Tagterrassen

Der er masser af frisk luft og sjov leg på vores fantastiske tagterrasse, som har fået en ansigtsløftning.

FÅ ET SMUGKIG

4 typer, der skal passe særlig på i varmen

De fleste nyder, når sommersolen varmer, men nogle mennesker skal passe ekstra på solen.

LÆS MERE

Få fri leg I et helt år

Med et årskort til Experimentarium får du fri leg et helt år – og adgang til gode rabatter. Har du købt entré til Experimentarium, kan du inden for en måned få billetten refunderet, når du opgraderer til årskort.

KØB DET I WEBSHOPPEN

Adresse Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Denmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev