1/2 pris-søndag og to fantastiske særarrangementer i Gentofte Kino ✨
Glæd dig til masser af spændende oplevelser i biografmørket.


På søndag den 12.marts er der halv pris på alle forestillinger i Gentofte Kino! Vi viser Kysset, Tàr og Ustyrlig samt børnefilmene Folk og røvere i Kardemomme By og Buklerne flytter ind hos Peddersen og Findus. Du kan købe billetter gennem vores hjemmeside eller fysisk i biografen.I næste uge har vi fået to særarrangementer på plakaten, der fortjener lidt ekstra opmærksomhed. På onsdag den 15. marts har vi forpremiere på filmatiseringen af succesromanen Brænd alle mine breve, med et fantastisk stjernegalleri i hovedrollerne. Det er et finstemt og rørende tidsbillede, der strækker sig over flere generationer. På fredag den 17.marts får vi besøg af instruktør Barbara Topsøe-Rothenborg, der sammen med skuespillerne Katinka Lærke Petersen og Kasper Dalsgaard vil introducere den nye danske komedie Bytte bytte baby kl. 18.30.Vi har opdateret vores filmprogram frem til den 17.marts, som du kan finde her. Læs mere om de to særarrangementer videre i nyhedsbrevet.
Print ugens program
Se alle forestillinger
Følg os gerne på sociale medierfor at få de seneste nyheder og opdateringer
om film, særarrangementer og events
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hjemmeside
Hjemmeside
Bytte bytte baby –
med besøg


Bytte bytte baby er en ny dansk komedie af instruktør Barbara Topsøe-Rothenborg (Madklubben, Kærlighed for voksne), som følger to par, der begge skal være forældre. De glæder sig til den søde ventetid, lige indtil de opdager, at fertilitetsklinikken har kommet til at bytte om på de befrugtede æg… Det byder på en række uventede udfordringer, da den alternative Liv er gravid med den sirlige kontrolfreak Cecilies baby. De to par aftaler at bytte babyer ved fødslen, men i mellemtiden skal de to kvinder nærmest bytte liv, mens deres forvirrede partnere forsøger at finde rundt i de mange absurde konflikter, der opstår. Mille Dinesen, Katinka Lærke Petersen, Lars Ranthe og Kasper Dalsgaard, spiller de bærende roller i denne sjove komedie. 

Barbara Topsøe-Rothenborg og skuespillere Katinka Lærke Petersen og Kasper Dalsgaard, der spiller et af de to par i filmen, vil introducere visningen fredag den 17.marts kl. 18.30. 

Vælg visning og find billetter:
Køb billetter her
Forpremiere – Brænd alle mine breve


Kom til forpremiere på Brænd alle mine breve i Gentofte Kino onsdag den 15. marts kl. 20.00Brænd alle mine breve er spillefilmen baseret på bestselleren af samme navn af Alex Schulman. Det er en fortælling, der væver tre fortællinger sammen til en historie, der overskrider både tid og rum. Alex finder ud af, at han bærer på et udefinerbart mørke efter et skænderi, og bliver besat af at komme til bunds i dets oprindelse. Han følger et spor, der fører ham helt tilbage til sommeren 1932 og vinteren 1988 og begivenheder, der vil ændre alt. I 30erne udspiller en forbudt kærlighedshistorie sig mellem Alex’ bedstemor og den unge digter Olof Lagerkrantz i skyggen af hendes kontrollerende ægtemand Sven Stolpe. Affæren vil komme til at påvirke flere generationer i årene, som følger.Brænd Alle mine breve er et smukt og autentisk tidsbilde, med et fantastisk skuespillergalleri bestående af blandt andre Asta Kamma August, Bill Skarsgård, Gustav Lindh, Sonja Richter og Sverrir Gudnason. 

Onsdag den 15. marts kl. 20.00
Køb billetter her
Se flere kommende særarrangementer her


Facebook
Link
Website

Tilmeld dig vores nyhedsbrev