Vi er gået ind i slutspurten og der er nu kun 2 dage til jul – hold ud! Forhåbentlig er du ved at have styr på de sidste julegaver, men glem nu ikke at forkæle dig selv også. Nedenfor giver vi dig nogle super gode anbefalinger på vine og spiritus, der både dækker hverdagshyggen og når det skal være ekstra godt.

Primitivo Authentic 2020 Apulien

I Apulien (Italiens “hæl”) laves vine ofte på Primitivo, som især er populære i de nordiske lande. Vinene er solmodne, lidt fede i konsistensen og fattige på garvesyre – denne er et pragteksemplar!

Anniversario 2019 Piemonte

Få vine i denne prisklasse har vakt så stor begejstring som Anniversario. Det er en forrygende vin, som har kendetegn af klassisk vin fra Piemonte: Fylde, karakter og struktur. Et herligt glas vin!

Old Caribe XO 15 års Solera

Old Caribe XO er lavet på den fineste gamle lagrede rom fra Caribien. Det er en fuldfed, cremet og intens sukkerrørs spiritus, som de fleste af vores kunder foretrækker det.

Duquesa Sherry

En bombe af rosin, sveske, figen, valnødder og chokolade. Gør dig selv den tjeneste og smag denne unikke sherry – du bliver positivt overrasket!

Plan de Dieu 2019 Côtes du Rhône-Villages

Er du til vine med varm, fed bærfrugt og krydderier, er denne rødvin lige noget for dig. Plan de Dieu er en af de nyeste Côtes du Rhône-Villages appellationer, og her er du garanteret valuta for pengene.

Châteauneuf-du-Pape 2019 Roger Perrin

Kongevinen fra Sydrhône – intet mindre! Det er en eksklusiv vin med saft og kraft, god tørhed og markante tanniner. Stor kompleksitet og lag-på-lag nuancer kendetegner denne klassiker bedst.

Husk også at der i butikken er smagsprøver på diverse vine i denne tid. Vi har selvfølgelig fuldt knald på travlheden, men vi vil elske at servere et glas vin for dig, så kig forbi, hvis du får tid!

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev