Den lokale Synoptik på Ordrupvej er flyttet – det betyder ikke kun
ny adresse, men også større lokaler på Jægersborg ASynoptikllé 33.

Butikschef Christina Søndergaard fortæller, at både inventar, briller og personale er flyttet med til den nye butik på Jægersborg Allé 33. Butikken på Ordrupvej trængte til en opdatering, så derfor var en flytning den bedste løsning. Den nye butik på Jægersborg Allé 33 er større, hvilket har givet plads til en helt ny måde at indrette butikken på. Butikken er således blevet indrettet med forskellige områder fx classic og light. Hvis kunden efterspørger et klassisk stel, er alle mulighederne samlet i den klassiske afdeling, og hvis man i stedet er ude efter et let stel går man til det område i butikken.

Der er også blevet plads til et stort område med solbriller, hvoraf flere af mærkerne kun sælges i Synoptik på Jægersborg Allé.

Christina Søndergaard var butikschef i Ordrup seks måneder inden flytningen og var før det i Synoptik-forretninger i Lyngby og på Nørrebro. Hendes forventning til den nye forretning er, at kunderne føler sig velkomne, og at de oplever, at få god service. Synoptik arbejder altid for én ting – tilfredse kunder.

For at sikre tilfredse kunder laver de bl.a. som de eneste i landet certificerede synsprøver og de tilbyder gratis hjælp og rådgivning om valg af stel, da hver enkelt kunde har deres egne særlige behov. Synoptiks brillestylister er uddannede af en af Danmarks førende frisører og make-up artister Dennis Knudsen.

Butikken på Jægersborg Allé åbnede ved en reception 28. august og er nu klar til at betjene dig.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box