Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 150116-260116.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Forsøg på tricktyveri i beboelse, Smakkegårdsvej, Gentofte
Tidspunkt: 21/01-2016

Anmeldt klokken 17.10: Gerningsmand henvendte sig på to adresser. Han ringede på og sagde, at han var fra kommunen, og at han skulle ind og se på en vandskade, da det dryppede hos underboen. Blev afvist begge steder.

Signalement: Mand, mellemøstlig af udseende, 35 år, 170 cm, kraftig kropsbygning, kort sort hår, talte dansk. Iført mørk jakke og mørke arbejdsbukser.

Tyveri fra personbil, Strandvejen i Charlottenlund
Tidspunkt: 20/01-2016

Anmeldt klokken 22.17: Venstre dørlås opbrudt og taske indeholdende en computer og en iPhone stjålet.

Tricktyveri – Enighedsvej i Charlottenlund
Tidspunkt: 18/01-2016

Anmeldt kl 1617. Forurettede, en 57-årig kvinde, blev ud for bopæl antastet af pæne engelsktalende mænd – intet yderligere signalement. Den ene spurgte om vej og den anden benyttede et øjeblik til at tage hendes dankort op af hendes taske. Efterfølgende blev der hævet kr. 1700 på hendes kort. PINkode muligvis afluret i FAKTA.

Indbrud i villa, Rosavej i Klampenborg
Tidspunkt: 14/01-2016

Anmeldt kl 1646. Ukendt gerningsmand indfandt sig ved soveværelsesvindue og brød det op med et koben. Gerningsmanden gennemrodede kun soveværelset og i øvrigt var dette det eneste rum i huset uden alarm. Stjålet smykker. Ingen mistanke.


Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box