Liberal Alliance vil igen være at finde på stemmesedlen til efterårets kommunalvalg i Gentofte Kommune fremgår det af en pressemeddelelse fra partiet.

På Opstillings mødet her i aftes valgte medlemmerne den 26 årige Cecilia Catharina Buchtrup som spidskandidat. Hun arbejder nu som kunderådgiver og er uddannet serviceøkonom.

”Jeg ser meget frem til valget, og til at sætte et liberalt aftryk på kommunalbestyrelsen. Liberal Alliance ønsker lavere skatter, fokus på kernevelfærd og en styrket erhvervsindsats. Vi har alle forudsætninger for, at blive Danmarks bedste erhvervs-og bosætningskommune.”– udtaler den nyvalgte spidskandidat.

Listen består yderligere af den 55 årige læge og selvstændige erhvervsdrivende Mette Fabricius-Lauritzen, der har boet i kommunen siden 1994:

”Vi skal have fokus på at fjerne unødige regler og bureaukrati. Det undre mig, at Gentofte Kommune ikke søgte om, at blive en forsøgskommune for afbureaukratisering tidligere på året. Vi skal gribe de muligheder vi får, så vi kan få mere for skattekronerne.”- afslutter hun.

Listen er fortsat åben for kandidater. Liberal Alliance fik ved sidste Folketingsvalg 17,5% af stemmerne i Gentofte Kommune, hvorfor partiet ser meget frem til efterårets kommunalvalg.

For yderligere kommentarer kontakt storkredsformand Carsten Frederiksen på tlf. 9955 6019

KV2017
Mette Fabricius Lauritzen (tv) & Cecilia Catharina Buchtrup (th)
Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box