Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Mar 28, 2018-Apr 10, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Cyklist og fodgænger i alvorligt sammenstød
Gentofte: En 83-årig mand blev mandag aften kørt til Rigshospitalets Traumeafdeling for behandling af de skader, han fik under et sammenstød med en fodgænger. Den 83-årige mand skulle angiveligt være kommet cyklende ad Gentoftegade, hvor han uvist af hvilke årsager, ramte en fodgænger, en 72-årig mand, som stod ved et busstoppested. Den 83-årige mand faldt af cyklen og pådrog sig alvorlige skader, mens den 72-årige mand fik mindre skader og blev kørt til undersøgelse på Herlev Hospital.

Forlystelse på Bakken lukket
Klampenborg: Nordsjællands Politi valgte mandag aften at lukke forlystelsen Skyroller på Dyrehavsbakken efter en 12-årig dreng i weekenden kom til skade, formentlig på grund af, at forlystelsen ikke gik i neutral stilling, men i stedet fortsatte sin rotation, så drengen blev snurret rundt med hovedet nedad mere end 100 gange. Forlystelsen bliver nu under søgt nærmere for at kunne fastlægge årsagen til fejlen.

Blev filmet, da de forsøgte at begå indbrud
Gentofte: To mænd blev fanget af et overvågningskamera, da de fredag formiddag forsøgte at begå indbrud i en villa på Lorcksvej. De to bankede først på villaens hoveddør og forsvandt siden om på bagsiden af villaen, men opgav deres forehavende. De to mænd beskrives således:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 17-18 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning med kort, sort hår. Han var iført sort dunjakke, sorte jeans og medbragte en sort rygsæk.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 17-18 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning., Han var iført koksgrå jeans, blå dunjakke med hvid lynlås og en rød kasket, som sag “omvendt” på hans hoved. Desuden medbragte han en sort rygsæk.

Borger påtalte tyveri – og blev truet
Klampenborg: En 26-årig mand blev mødt med trusler, da han overfor fire andre unge mænd påtalte, at de havde stjålet varer på en tankstation på Strandvejen. Tyveriet og truslerne skete søndag aften klokken 22.06, hvor den 26-årige påtalte tyveriet og efterfølgende forsøgte at filme butikstyvene, som truede ham, inden de skyndte sig at køre fra stedet.

25-årig varetægtsfængslet for vold
Klampenborg: En 25-årig mand fra Solrød er blevet varetægtsfængslet frem til den 16. april efter han fredag aften havde indladt sig i slagsmål med andre gæster på Bakken. Den 25-årige blev tilbageholdt af nogle vagter på Bakken og blev taget med til politistationen, hvor han måtte tilbringe natten og efterfølgende blev fremstillet i grundlovsforhør.

Mistænkelig mand i have
Charlottenlund: En beboer på Løvspringvej blev tirsdag aften omkring klokken 20 mistænksom, da han så en fremmed mand gå rundt i haven. Den fremmede, som beskrives som udenlandsk af udseende, 30-40 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, sort hår, skæg og medbringende en hvid taske, forsvandt dog fra stedet, da han så, at husets beboer holdt øje med ham.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev