Nu er der gode nyheder til de travle familier i Gentofte, der har svært ved at finde tiden til at stryge skjorterne, få renset jakkesættet, eller vasket sommerdynerne. JetClean, som er kåret til Københavns bedste renseri og har haft stor succes i Hovedstadsområdet, åbner en afdeling i Gentofte. Det betyder, at Gentofte borgere fremover med et klik kan spare både tid og penge på at få renset og vasket deres tøj.

Bestilling via app
Via en app bestiller man afhentning af rense- og vasketøjet enten på jobbet eller derhjemme, og 48 timer efter får man tøjet rent og nystrøget tilbage. Renseriet henter og bringer mellem 08-22, så selv de travle familier kan nå at få ordnet rense- og vasketøjet.

Pressefoto

Direktør i JetClean er iværksætteren Tanveer Sharif, og for ham har det været vigtigt at udvikle et koncept, der gør hverdagen lettere for den travle dansker: ”At skulle vaske enten derhjemme eller på vaskeri kan nogle gange være et helt dagsprojekt. Derfor udviklede vi konceptet og app’en. Hele ideen med JetClean er, at det skal lette hverdagen hos den enkelte.”

Ikke dyrere end andre steder
Det koster ikke mere end alle andre vaskerier at få hentet og bragt sit vasketøj, og det er da også stadig lokale renserier, der vasker og renser:
”Når du bestiller via vores app eller hjemmeside, bliver tøjet hentet og bragt til et af de lokale renserier, vi har indgået aftale med”, siger driftschef Pernille Danielsen, ”derfor er det heller ikke dyrere hos os end andre steder. Forskellen er, at du som kunde slipper for bøvlet med at aflevere og hente. Derudover er der også bøjlestænger i vores biler, så man ikke risikerer at tøjet bliver krøllet på vej hjem fra renseriet.”

Pernille Danielsen oplyser:
“Afhentning og levering er gratis mellem 09-15 mens man betaler mellem 9-29 kroner for kortere intervaller som f.eks. 20-22.”

Renseriet har eksisteret i hovedstadsområdet siden 2015, og har lige indgået aftale med VækstFonden for at kunne udvide til flere områder i Danmark. Udover tilbud til private tilbyder JetClean også aftaler med virksomheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev