Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/04/08-2020/04/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 32-årig mand fra Allerød blev mandag aften klokken 18.52 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Da han ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Hærværk, Hellerup

Mellem lørdag klokken 09.00 og søndag klokken 10.00 blev forruden på en bil, som holdt parkeret på Ingeborgvej bukket indad.

Det samme gjorde sig gældende for en bil, som holdt parkeret på Svalevej mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 10.00. Her var den ene halvdel af ruden også knust.

Indbrud på skole, Hellerup

Mellem klokken 17.10 og 19.33 blev døren ind til kælderen på Maglegårdsskolen sparket ind. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Blufærdighedskrænkelse, Hellerup

Klokken 20.30 anmeldte en 17-årig kvinde fra København, at hun klokken 00.40 var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse på Bernstorffsvej Station. Her havde hun stået og ventet på toget, da en mand kom hen til hende og spurgte, om hun ville se ham uden bukser på. Det svarede kvinden ikke på, men manden lynede alligevel sine bukser ned og blottede sig for hende. Kvinden skyndte sig herefter at stige på toget, mens manden umiddelbart gik hen mod tunnelen.

Manden beskrives som: 20-30 år, ca. 170 cm, muskuløs af bygning. Iført sort dynejakke og sort tøj. Talte dansk.

Besiddelse af stoffer, Hellerup

En patrulje standsede klokken 22.15 en 33-årig kvinde fra Charlottenlund på Hellerup Station. Hun blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket hun blev sigtet for.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Der skete klokken 06.53 et færdselsuheld, da en bil kom kørende ad Klampenborgvej og drejede ind på Hjortekærsvej og påkørte en cyklist. Cyklisten slog ved uheldet sin ryg og blev med ambulance kørt til tjek på hospitalet.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om parterne.

 

Indbrud i provat beboelse anmeldt den 17. – 20. april 2020 i Nordsjællands politikreds

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Klampenborgvej skete der klokken 16.10 et færdselsuheld. Part 1, en 29-årig kvindelig bilist fra Glostrup, kørte mod vest og kom af ukendte årsager over i modsatte vognbane, hvor part 2, en 20-årig mandlig bilist fra Vedbæk, kom kørende mod øst. Han forsøgte at undvige part 1, som samtidig kørte retur i egen vognbane, og herved skete der et frontalt sammenstød mellem de to parter.Den ene part skulle efterfølgende frigøres fra bilen, men der skete ikke umiddelbart større personskade. Alle parter blev dog kørt til tjek på hospitalet.

Uro og uorden, Gentofte

Klokken 18.33 blev det anmeldt, at en gruppe unge larmerede og var til gene for andre nær købmanden på Smakkegårdsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik en snak med de unge om deres opførsel og registrerede deres generalia, men der var ikke umiddelbart belæg for yderligere af politimæssig karakter.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 22.06 blev det anmeldt, at fire personer var set kravle op på taget ved Gl. Hellerup Gymnasium, og at de stod og kastede ting ned derfra. En patrulje kørte til området, hvor de traf en mindre gruppe af unge mennesker. Patruljen tog en snak med gruppen om deres opførsel, men det var dog ikke muligt endeligt at fastslå personernes tilknytning til hændelsen.

Besiddelse af stoffer, Gentofte

Ved Gentofte Skole traf en patrulje klokken 22.54 fire unge mennesker. Her blev den ene, en 21-årig mand fra Gentofte, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Kørsel uden førerret, Klampenborg

En 17-årig mandlig bilist fra Rødovre blev klokken 00.23 standset af en patrulje på Slotsalleen. Han havde ikke erhvervet sig et kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Døre opbrudt på skole, Hellerup

Mellem klokken 10.00 og 15.00 blev to døre ind til et kopirum og et depotrum opbrudt på Bernadotteskolen. Umiddelbart blev der fra stedet ikke stjålet noget.

Uro og uorden, Gentofte

Klokken 18.03 opstod der uoverensstemmelser mellem tre mænd, som befandt sig på et pizzeria på Brogårdsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor der blev mæglet mellem parterne, der endte med at gå hver til sit.

Besiddelse af stoffer, Kgs. Lyngby

Klokken 03.20 blev en bil standset på Helsingørmotorvejen ved tilkørslen til Klampenborgvej. Ved visitation blev den ene af bilens passagerer, en 24-årig mand uden kendt adresse, fundet i besiddelse af to joints, hvilket han blev sigtet for.

Hjul stjålet fra bil, Gentofte

Mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 07.30 blev tre hjul fra en Fiat 500, som holdt parkeret ved Krogsgård Biler, stjålet. Bilen blev efterladt på et hjul og tre mælkekasser.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box