Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/08/17-2020/08/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ung butikstyv på spil

Kgs. Lyngby: En 14-årig pige fra Hellerup blev mandag eftermiddag klokken 16.42 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter, hvor hun havde stjålet nogle chips, drikkevarer og make-up. Pigens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Brand, Charlottenlund

Klokken 17.58 blev det anmeldt, at der var brand i en bil holdende i en carport på Frølichsvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og klokken 18.11 kunne brandvæsnet melde, at de kun manglede at slukke gløder fra branden, der dog også havde nået at sprede sig til selve carporten.

Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke fastlagt en årsag til branden.

Færdselsuheld, Gentofte

På Helsingørmotorvejen i sydgående retning mistede en 19-årig kvindelig bilist fra Humlebæk klokken 22.51 herredømmet over sin bil, idet hun skulle dreje til venstre under broen mellem afkørsel 6 og 7, hvorved hun påkørte autoværnet i midterrabatten. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men kvinden blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Grundet bilens placering var vejen i en periode afspærret, indtil bilen var flyttet, og trafikken igen kunne passere.

Tricktyve på spil

Gentofte: Onsdag formiddag klokken 10.20 var to tricktyve på spil på Jægersborgvej. Her fulgte de efter en 87-årig kvinde ind i en opgang, hvor de viste hende en brochure til en fysioterapeut og bad om hjælp til at finde derhen. Kvinden sagde, at hun ikke kunne hjælpe dem og umiddelbart efter, at de to havde forladt opgangen, opdagede den 87-årige, at hendes pung fra stjålet. De to personer beskrives som A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 160-165 cm høj og spinkel af bygning, brun i huden med langt sort hår. Hun talte engelsk og medbragte en brochure fra en fysioterapeut. B: Mand, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 165-170 cm høj og kraftig af bygning, brun i huden med kort sort går. Han talte spansk og var iført en gul jakke.

Skud var balloner, der sprang

Hellerup: En 27-årig mand fra København ringede tirsdag aften klokken 18.51 til politiet for at fortælle, at han havde hørt skud og skrig fra Sankt Lukas Vej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at det, som manden havde hørt var skrig og skrål samt balloner, der sprang i forbindelse med en gårdfest.

Tricktyv på spil

Hellerup: En tricktyv var mandag eftermiddag klokken 13.30 på spil ved Emmerys på Strandvejen, hvor en 17-årig kvinde fik stjålet sin mobiltelefon. Kvinden sad ved et bord, da en mand kom hen og lagde et stykke papir samtidig med, at han på gebrokkent engelsk spurgte om noget med nogle billetter. Pludselig løb manden fra stedet og den 17-årige opdagede efterfølgende, at hendes telefon var blevet stjålet. Manden beskrives som 20-30 år, spinkel af bygning, brun i huden, engelsktalende, iført mørkeblå t-shirt og shorts.

Stjal nøgler

Gentofte: En mand og en kvinde stjal mandag aften ved 18-tiden et nøglebundt og et par øreringe fra en taske, der stod personaleomklædningen i Fakta på Vangede Bygade, hvorefter de forlod forretningen og kørte fra stedet i en Kia Rio. De to beskrives som A: mand, 35-40 år, 180 cm høj, kort hår, sort tøj med hvid stribe. B: Kvinde, 35-40 år, 170 cm høj, sort hår, sort kjole med mønster.

Pung stjålet fra bil

Klampenborg: En pung med kørekort, id og kontanter er mellem klokken 18.40 og 19.40 mandag aften blevet stjålet fra enbil, der holdt på P-pladsen på Dyrehavevej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev