Alle vi i GENKLANGE ønsker jer en rigtig glædelig jul og når I kommer dertil, et fantastisk nyt år. Vi håber også, at 2021 bliver et år med masser af lys, krammere, glæde og gode oplevelser sammen med andre.

Det har været et mærkeligt år. For alle. Også her i GENKLANGE. Vi har heldigvis kunne afholde nogle af vores koncerter og aktiviteter, men ligesom så mange andre steder, har vi været og er vi ramt af den åndssvage COVID-19. Det har krævet nye tankegange og heldigvis også skabt nye idéer og vi glæder os til at komme videre med det hele i 2021.

Vi glæder os også meget til at se jer alle igen – forhåbentlig allerede til den første koncert i det nye år, den 9. januar 2021.

Som en hjælp til at fordrive ventetiden, har vi skabt en klassisk musikkuffert for hele familien, som I kan bruge derhjemme sammen med børnene – uanset hvor lidt eller hvor meget, I ved om klassisk musik – og så til en særlig julepris på kr. 279,-.

Mangler I en julegave?: Klassisk Musikkuffert for hele familien

Musikkuffert fra Genklang

Den perfekte julegave for de klassisk musikglade – en kuffert fyldt med mange timers leg og hygge med klassisk musik for børn og deres voksne – uden, at det kræver nogle forudsætninger for klassisk musik.

Her har førende musikpædagoger omhyggeligt udviklet 25 aktivitetsforslag til musikstykkerne på den medfølgende CD Min Første Klassiske Musik indenfor kategorierne – bevægelse, afslapning, tegning og kommunikation.

Alle aktiviteter tager naturligvis afsæt i et børneperspektiv, så det bliver sjovt og spændende samtidigt.

Med musikaktivitetsbogen og CD’en (musikken kan også streames online) Min Første Klassiske Musik følger nogle af de rekvisitter, man måske ikke lige har derhjemme samt en fin kuffertæske, hvor I selv kan tilføje de rekvisitter, som I personligt synes passer godt til.

Kassen ser i øvrigt rigtig flot ud i en bogreol!

Den elegante kuffertæske indeholder:
• CD’en Min Første Klassiske Musik
• Links til streamning
• Aktivitetsbog i holdbart materiale med 25 musikaktiviteter samt tilhørende opgaver
• Stort sifontørklæde
• Fjer
• Nussebamser
I denne jul har vi sat prisen ned til kr. 279,- .
(Normalprisen i det nye år er kr. 349,-)

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev