Julestemningen er ved at være helt i top ude i vores butikker, og selvom vi har forrygende travlt med at pakke juleordrer og firmagaver, kan du være helt sikker på at personalet står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Så måske har du lyst til at forkæle dig selv? Eller dine gæster? – kig ned i din lokale butik og lad os få en hyggelig vinsnak!

Selvfølgelig har du også altid muligheden for at foretage dine køb online på vores hjemmeside, og vi giver dig nedenfor tre knaldgode anbefalinger på to lækre Rhônevine, samt en helt fantastisk dild akvavit!

Domaine Des 3 Lys 2019 Côtes-du-Rhône Villages

I Danmark er vi især glade for stilen i Rhône – vinene er oftest fyldige, frugtige, tilpas krydrede og ikke alt for tanninholdige. Denne er ingen undtagelse.

Côtes-du-Rhône smager godt – men Côtes-du-Rhône Villages smager endnu bedre!

Vacqueyras 2018 Domaine Jérôme Bouletin

Her sker der noget! Smagsmæssigt er vinen ganske letløbende i typisk Grenache-baseret stil. Lyse og saftige bær og et lækkert strejf af provenceurter.

Vinen har en utrolig flot balance mellem afdæmpet sødme og umiddelbar friskhed, og det gør den nem og rar at drikke.

H.C. Andersen Dild Akvavit

Måske kan du huske at vi sidste år solgte tre forskellige gin fra samme serie? – det var en kæmpe succes og nu gentager vi den! Prisen er helt unik og du får her en økologisk dild akvavit i absolut topkvalitet.

Den kommer tilmed i en rigtig flot og dekorativ gaveæske, så det vil også være en fantastisk gaveide.

BEMÆRK: Det er nu igen muligt at købe gavekort på vores hjemmeside!

Det kan være utrolig svært at finde den rigtige gave, for mulighederne er overvældende mange. Derfor kan et gavekort være en supergod gaveide, så modtageren selv har mulighed for at vælge netop det de ønsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev