Man kan have forskellige opfattelser af hvad ”hvid januar” er. De fleste forbinder det nok med ingen alkohol, men det gør vi ikke i Holte Vinlager. Vi har nemlig tre gode anbefalinger til dig på hvidvine som vil gøre din januar ekstra velsmagende: En herlig Chardonnay fra Sydfrankrig, en frisk og aromatisk new zealænder og så en fantastisk hvidvin fra Sydafrika med masser af karakter, er hvad du kan glæde dig til. Den sydafrikanske har vi endda sat prisen ekstra ned på – men skynd dig, det er ved at være sidste chance!

Chardonnay 2021 Chevalier de Caylus

Chardonnay som den skal smage: Fyldig, nærmest olieret, og med masser af frisk frugt, som mango, abrikos og passionsfrugt.

Vinen kommer fra Languedoc, men stilen kan godt minde om Bourgogne, da den har en herlig balance mellem frugt, fylde og mineralitet.

Pinot Gris 2020 Babydoll

Suveræn hvidvin der bugner af friske figner og modne, gule stenfrugter som fersken og nektarin. Den er aromatisk og koncentreret, og så er den samtidig blød og meget tilgængelig. Vinen har en sprød og frisk afslutning.

Prøv den gerne til det chili-stærke køkken – f.eks. en gavmildt krydret Pad Thai!

The Smuggler’s Boot 2017 Sauvignon Blanc/Semillon

Fantastisk hvidvin fra Sydafrika, der i stilen minder om god Bordeaux. Sauvignon Blanc kommer med friskhed og den lidt fyldigere Semillon, bidrager med smagen af gule frugter.

Vinen har fået fadlagring og er i virkelig flot balance netop nu. Det er en struktureret vin, der bliver hængende længe i munden.

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev