Vine behøver ikke altid at koste en formue. Hvis man ved, hvor man skal lede, så kan man lave nogle fantastiske vinkøb; og her hjælper det at kigge efter de sydlige regioner, hvor klimaet giver en mere pålidelig høst. Varme og tørre klimaer gør arbejdet lettere for vinmageren, da der ikke er samme risiko for råd og frost, som i marginale og fugtige regioner. Kan man få en stor høst med sunde druer og minimal arbejdskraft i marken, så kan vinene også sælges til lavere priser. Gå derfor ikke på kompromis med kvaliteten – men læg gerne dine penge på de sikre valg, hvor vinene leverer år efter år! Vi har udvalgt tre oplagte kandidater til dig her!C de Camille
2020 LanguedocFra den lille by Saint-Chinian, som i Danmark er kendt for sine let drikkelige vine med en skøn fyldig, blød og behagelig smag. Lavet på de traditionelle Rhône-druer, Syrah, Grenache og Mourvedre.Prøv her en af vores bestsellers og oplev, hvorfor Languedoc er en af de vinregioner i Frankrig, der leverer allermest vin for pengene!
Terre dell Isola – Nero d’Avola
2020 SicilienHerlig rødvin fra Sicilien, lavet 100% på regionens vigtigste sort, Nero d’Avola. Vinen har en fyldig og krydret smag, og er er en rigtig god repræsentant for, hvor god vin man kan få fra Sicilien – og så til en pris hvor alle kan være med.En rigtig sicilianer, mørk rubinrød med en besnærende duft af moden frugt, og en afbalanceret og intens smag.
Terre dell’ Isola Grillo IGT
2021 SicilienPå Sicilien laver man fantastiske hvidvine på Grillo-druen – og denne vin er ingen undtagelse.Duften byder på citrus, salvie og grønne æbler. Smagen er dejlig frisk, og har et mildt strejf af hvid peber i afslutningen. Strukturen er en anelse fed, hvilket godt kan minde lidt om en Chardonnay.


  Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev