To skønne rødvine og en herlig hvidvin, er hvad vi vil anbefale dig i dag!

Lebrioni er en perle fra Toscana som du skal unde dig selv at prøve. Vinen der er lavet på 70% Sangiovese og 30% Merlot, er ret speciel, idet den er lavet på den gamle metode, Governo. Metoden er forgangsmodel for Ripasso, som man kender fra Veneto.

Lebrioni 2019 Governo

Vinen er til dig der elsker en vin med fylde, fedme, frugt og kompleksitet. Den byder på en fantastisk smagspalet af især kirsebær, brombær, chokolade og urter. Vinen er koncentreret, harmonisk og tilpas krydret. Til sidst byder vinen på en lang, behagelig og meget afrundet eftersmag.

Vinen vil være fremragende til oksekød, pastaretter og smagfulde oste.

Réserve Pierre fra Costières de Nîmes i Rhônedalen repræsenterer den vinstil vi er så glade for i Norden – nemlig den varme, frugtige og krydrede stil. Det er samtidig den stil der gør dem specielt velegnet til den kolde tids traditionelle madretter.

Réserve Pierre 2020 Costières de Nîmes

I den sydligste del af Rhône mellem byen Nîmes og det vestlige Rhône-delta, finder man Costières de Nîmes. Som en af de ældste vinregioner i Europa og leverandør til selveste Palais du Papes i Avignon fik området AOC-status i 2004.

Du får rigtig meget for dine penge i denne vin – den smager forrygende og kan nydes af de fleste – og til det meste.

Sidst, men ikke mindst, anbefaler vi dig en rigtig lækker Chardonnay fra Curicó Valley i Chile. De chilenske Chardonnay vine er typisk begunstiget med en frugtig livlighed, og de kølige briser fra havet sikrer vinene en skøn syre. Denne er et pragteksemplar på netop dette!

Observer Chardonnay 2021 Chile

Denne herlige Chardonnay har en intens duft af tropiske aromaer såsom ananas, citrusfrugter og bananer. I smagen er den fyldig og frisk med mineralske noter samt et behageligt og velafbalanceret syreindhold.

Vinen er simpelthen en perfekt ledsager til fisk, skaldyr eller lyst kød.

Benyt dig af chancen for at få fyldt godt op i vinreolen – så kommer du med garanti sikkert gennem den kolde og mørke vinter!

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev