Spanien er det vinland i Vesteuropa, som generelt leverer de bedste vine til prisen! Fra den ørkenlignende Jumilla-appellation i Murcia-regionen, finder vi vores fantastiske producent, Ego Bodegas, som producerer robuste og seriøse vine – og nu har du muligheden for at få varmen fra den sydspanske kyst indenfor i din stue med disse tre herlige vine. Jumilla bliver mere og mere respekteret for deres kvaliteter – smag her hvorfor!
El Goru
2020 Ego Bodegas

Vinen har en intens smag af modne frugter og fadkrydderi i form af vaniljekaramel og kanel. I kombination med silkebløde tanniner, gør det denne vin til en rigtig interessant oplevelse.

Vinen fungerer rigtig godt til tapas, solide kødretter og modne oste.

Goru Organic
2020 Ego Bodegas

Farven er meget mørk med lilla violette nuancer. Ren i duften, krydret med violer og blåbær. Smagen har en lækker blød tekstur med salte røde frugter, runde tanniner, velafbalanceret tørhed og en ren finish.

Man mærker varmen i denne vin, men samtidig er der en imponerende og elegant kølighed i smagen, hvilket kan være en svær kombination at opnå.

Goru El Blanco
2019 Ego Bodegas

I duften findes muskat, der kan minde om knust korianderfrø. Den karakterfulde og cremede smag følger op med noter af æbler og hvid grapefrugt.

Drik den gerne ved 8-10 grader, til ovnbagt laks, kylling eller lettere pastaretter. Det er en oplevelse!

Kig mod Spanien hvis du elsker at lave gode køb på smagfulde europæiske vine. Jumilla har i hvert fald det hele, da man både får saft og kraft med en struktur, der er i flot balance.

Vil du lære mere om vinene fra Spanien? Så lyt til afsnit 12 af Holte Vinlager Podcast, hvor Alexander guider dig trygt igennem vinregionerne.

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev