Gør hverdagen lettere for dig selv – kombinér briller og linser

BrillerSolbrillerLinser

Hvis dine øjne kunne vælge …

Dit syn er helt unikt, så det er vigtigt, at du ikke lader hvem som helst tage sig af det. Alle optikere hos Nyt Syn er ZEISS-certificerede. Det betyder, at vi altid kan give dig de mest nøjagtige målinger af dit syn og dermed den løsning, der passer lige præcist til dit behov. Vi sætter tid af til at vejlede dig hele vejen.

Book gratis synstest

Gør hverdagen lettere for dig selv

Ønsker du mere frihed i din hverdag og ikke at skulle bekymre dig om dine briller? Kombinér briller og kontaktlinser, så du ikke behøver at gå på kompromis med de daglige aktiviteter.

Der er flere fordele ved at også at bruge kontaktlinser. F.eks. dugger linser ikke i vådt vejr, og de er ikke i vejen, når du dyrker sport. En kombination af kontaktlinser og briller kan skabe mere livskvalitet og frirum i din hverdag.

Prøv linserne gratis i 10 dage

Skab din egen stil med unikke brillestel

Lyst til et nyt look? Så lad dig inspirere af vores mange lækre stel fra forskellige højaktuelle brands.

FLEYE

Ørgreen

WOOW

Køb efterårsbriller nu – betal senere

Alle sæsonens efterårsnyheder ligger klar til dig i butikken nu! Så kig ind og lad dig friste. Vi hjælper dig, så brillerne giver dig et skarpt syn, får dig til at se skarp ud, og når det kommer til prisen, tilbyder vi selvfølgelig den skarpeste rentefri betaling – helt uden udbetaling, renter eller gebyrer.

Se udvalg af de skarpeste efterårsbriller 👉

Lad ikke én lille fejl stå i vejen …

De fleste af os er født med en grad af bygningsfejl, og intet øje er helt perfekt. Ikke alle bygningsfejl giver dog nødvendigvis problemer og kræver korrektion.

Oplever du derimod, at dit syn forandrer sig, eller at du ofte får hovedpine, kan det være tid til at få undersøgt dit syn.

Book uforpligtende synstjek

Giv dine brugte briller nyt liv

Hos Nyt Syn arbejder vi sammen med organisationen Bedre Syn til Afrika. Formålet er at give fattige i Tanzania muligheden for et bedre syn.

Har du et par gamle briller liggende? Så kig ind til din nærmeste Nyt Syn optiker og aflever dine brugte briller. De kan gøre en verden til forskel for en svagtseende afrikaner.

Læs mere om samarbejdet her

Dit syn vil takke dig

Arbejder du meget foran computeren, eller browser du dagligt nettet tyndt? Et stort skærmforbrug kan være hårdt for øjnene. Giv dig selv et afslappet og skarpt syn hver dag med smarte skærmbriller.

Bliv klogere på hvordan skærmbriller fungerer

Vi står klar til at hjælpe dig

Synsforandringer kan give dig problemer i hverdagen, og det er altid godt at få det undersøgt. Du kan altid booke en tid online hos os, når det passer dig. Vores online booking har nemlig åbent døgnet rundt.

Book din tid online nu

Trænger dine briller til et eftersyn?

Hvis det er tid til at få renset eller rettet dine briller, så kom endelig forbi.

Vi har også et par tips til, hvordan du bedst passer på dine briller, så du kan holde synet skarpt og forlænge dine brillers levetid.

Sådan passer du på dine briller

Nyt Syn Gentofte Gentoftegade 60 2820 Gentofte Tlf.: 40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk

Åbningstider

Man-Fre : 10:00-18:00

Lørdag : 10:00-14:00

Nyt Syn på Facebook

Nyt Syn på Instagram

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev