Mange kender vinregionen Ribera del Duero på grund af de anerkendte kvalitetsvine og fordi området tidligere er blevet kåret til verdens bedste vindistrikt. Samtidig er Ribera del Duero et af Spaniens yngste vinområder, hvor man på bare få årtier har udviklet sig fra at lave hjemmelavede vine til at producere aftapninger i verdensklasse.

Vi vil gerne have fornøjelsen af at præsentere dig for tre af vores mest interessante vine fra Ribera del Duero, lige nu. Vine hvor kvaliteten langt overstiger det man kan forvente sig i forhold til prisen. Vi har også fundet plads til en herlig vin fra Valdepeñas – en vin til hverdagen, som bare smager godt!

Señorio de Los Llanos 2019 Valdepeñas

Skøn vin med god fylde. Strålende kirsebærfarve med lilla kant og intens duft af skovbær. Smagen er afbalanceret med bløde tanniner, der gør den meget behagelig og nem at drikke.

Vinen er meget velegnet til mellemfyldige kødretter – eksempelvis en saftig kotelet med fløde sauce og ristede kartofler.

Pata Negra Reserva 2014 Ribera del Duero

Et brag af en vin lavet på Tempranillo! Den er lagret på 50% amerikanske fade og 50% franske fade – samme ”opskrift” som benyttes hos kultproducenten, Vega Sicilia.

Vinen fremstår solid og ”macho” med et dominerende, men indbydende præg af amerikansk fad. Reserva lagringen har gjort vinen godt og bidrager med kompleksitet.

Pradorey Origen 2020 Ribera del Duero

Vinen har en rigtig god fylde og så er den lidt ”fed” i stilen med en behagelig balsamisk krydret eftersmag. Fadlagringen afrunder vinen elegant og giver den en anelse vanilje i smagen.

Det er en rigtig lækker allroundvin, som du vil kunne nyde til de fleste kødretter.

Pradorey Adaro 2017 Ribera del Duero

Denne ekstraordinære rødvin er lavet som en hyldest til vingårdens stifter – og hvilken hyldest! Du får her en vin med masser af smag, dybde og kompleksitet.

Smagen er utrolig elegant, frisk og velsmagende. Moden frugt er kombineret med fløjlsbløde tanniner, hvilket giver en meget behagelig mundfølelse og en afrundet finish.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev