Vi har samlet et fantastisk firkløver af forrygende vine til dig. Der er tale om fire unikke vine, som vi har solgt over 800.000 flasker af tilsammen – fuldstændig vanvittigt. Det taler altså sit eget helt tydelige sprog, at kvaliteten i disse vine, kan noget helt særligt.

Beauvignac Chardonnay 2021 Languedoc

Denne hvidvin fandt vi på Vinexpo (verdens største vinmesse) i 1997, og den har været vores mest solgte europæiske hvidvin lige siden.

Druerne til vinen får lov at hænge ekstra lang tid på vinstokkene, og det giver en vin med en skøn, frisk frugt, som samtidigt fremstår den fed og fyldig.

Grenache Noir 2020 Vieilles Vignes

Skøn vin fra Sydfrankrig. Duften byder på frisk frugt og lækre provencalske krydderier. I smagen er den dyb og venlig med masser af saftig bærfrugt – især moden kirsebær. Eftersmagen er blød og rar, og har et mildt strejf af peber.

Det er en virkelig lækker rødvin der har pondus nok til at klare enhver udfordring fra madretter med oksekød, lam og vildt.

Ca’ del Toscanello 2019

For nogle kan det tage lidt tid at lære at elske Sangiovese. Svært i begyndelsen, men pludselig falder alle brikker på plads, og du vil til evig tid beundre den sofistikerede drue. Toscanello er en pragtfuld vin og et mønster eksempel på en klassisk Toscana-vin.

Vinen har en kraftfuld smag af især modne, røde bær, sorte blommer, krydderurt og vanilje.

Roc de Candelon 2021 Alpes de Haute Provence

Hvis du i forvejen kender Candelon, er du sikkert på vej til at trykke på køb-knappen, men hvis ikke, så kan vi fortælle dig, at det er vores mest solgte rosé gennem de sidste 6 år – vores kunder kræver den simpelthen.

Det er en herligt mundgodte, der med friskhed og elegance, overbeviser enhver – du bliver vild med den!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev