En dag til jul! Juledagene nærmer sig med hastige skridt og vi sætter nu slutspurten ind med nogle fantastiske anbefalinger til årets sidste dage. Hvis du endnu ikke har lagt dig helt fast på, hvilke herligheder du og familien skal nyde i dagene mellem jul og nytår, så se bare her.

Crémant d’Alsace Brut

Elegante og delikate bobler lavet på den ægte champagne-metode. Det er en sprudlende, lækker crémant, som er velegnet til at nyde – ja, til stort set al slags fisk og skaldyr.

Du kan også blande den med cassis og få den verdensberømte Kir Royal.

Selvarossa Riserva 2017 Salice Salentino

Fantastisk vin! Selvarossa har hele 11 gange modtaget de maksimale 3 glas i Gambero Rosso, hvilket er fuldstændig uhørt.

Vinen byder i duft og smag på sorte kirsebær, blommer og brombær, såvel som vanilje, tobak og lakrids. Den afsluttes elegant af meget afrundede tanniner.

Laurasso 2020 Côtes du Rhône

Denne velsmagende og karakterfulde vin kommer fra den lille romantiske landsby, Gadagne. Smagen byder på moden frugt og markante tanniner, hvilket tilfører vinen krop, fylde og en lang og blød eftersmag.

Pradorey Crianza 2018 Finca Valdelayegua

Fra vinmarken Finca Valdelayegua, kommer druerne til denne forrygende vin. Den har en kompleks smag af mørke bær, og krydrede noter af kaffe, lakrids og peber. En fantastisk vin til solide kødretter og modne oste.

Vinen har rigtig godt af luft – en times tid på karaffel vil være perfekt.

Sacred Solstice Six Nordics

Englænderne har deres gin, franskmændene har deres cognac, og mexicanerne deres tequila – men hvad er egentlig dansk kulturarv, når det kommer til stærk spiritus? Svaret må være akvavitten! Her får du en helt forrygende en af slagsen med smag af kommen og enebær.

Du kan høre mere om Sacred Solstice og de to andre akvavitter i serien her.

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev