Nostalgi og mekanik, madmarked, guidede rundvisninger og flotte falke

Sommeren er officielt skudt i gang. Nedenfor finder du inspiration til oplevelser i Nordsjælland i juni måned, der får sommerfølelsen frem i dig!

LÆS BLANDT ANDET OM

·        Hillerød Slotssø Dage

·        Falkonergaarden åbner for sæsonen

·        Øl Festival på Esrum Kloster

·        Nostalgi og mekanik på Græsted Veterantræf & TimeWinder

·        Torup Madmarked åbner

FESTEN VED SØEN SOM SAMLER BYEN

Forvent underholdende roning i historiske travaljebåde, yoga og zumba, en foodcourt for alle smagsløg og masser af musik og familievenlig underholdning, når Hillerød holder byfest d. 10-12. juni.

Hillerød har som noget ret unikt, en slotssø med et slot, midt i byen. Så når der holdes byfest, spiller aktiviteter på og ved Slotssøen naturligt en vis rolle. Du kan nemlig komme med til Danmarks Smukkeste Travaljestævne på slottsøen.

OPLEV FALKESHOW PÅ FALKONERGÅRDEN

Oplev historiske vingesus, når falkonerens ørne, høge og falke viser deres jagt- og flyveteknik på ganske tæt hold på Falkonergården fra lørdag d. 3. juni.

I løbet af sommeren og frem til og med efterårsferien, kan Falkonergården fremvise et rigt udvalg af spændende falkearter – lige fra en af verdens mindste, den amerikanske tårnfalk på blot 100 gram til verdens hurtigste, nemlig vandrefalken.

ØLFESTIVAL PÅ ESRUM KLOSTER

Duften af frisktappet øl breder sig på Esrum Kloster lørdag d. 18. juni, når den årlige Øl Festival afholdes.

Mød brygmestrene fra danske nano- og mikrobryggerier. Smag deres øl, og få en snak om humle, gær, smagstilsætninger og meget andet. Svinger man forbi håndbryggerne, som Esrum Kloster slår et særlig slag for i år, smager man med garanti noget, man ikke har smagt før!

RETRO PINSE I NORDSJÆLLAND

Hele to steder i Nordsjælland kan du i Pinsen 4 – 6. juni, opleve nostalgi og mekanik for alle pengene.

Tag på en hyggelig familieudflugt til Græsted. Det traditionsrige Græsted Veterantræf med gammel mekanik og nostalgi for hele familien. Der er rig mulighed for at opleve veteranbiler, dampmaskiner og andre veterankøretøjer, amerikanerbiler, militær reenactment, gamle danske håndværk, gammeldags tivoli og meget andet.

På Grønnessegaard Gods ved Hundested slår TimeWinder dørene op til årets store nostalgiske festival. På markerne ved godset skabes en tidslomme med udsigt over Roskilde Fjord og egen landingsbane til fly. Det betyder at I vil kunne opleve veteranmaskiner både til lands, til vand og i luften, så her er noget for hele familien.

TORUP MARKED ÅBNER

Kom med til markedsdage på Torup Marked, der lille hyggelige madmarked med lokale fødevarer.

Hver anden lørdag fra d. 11. juni til efterårsferien er der under forskellige temaer markedsdage på Dyssekilde station i Torup.

Derudover finder vil der være friske grøntsager, planter, stiklinger og krydderurter, ukrudt og vild mad, korn, mel, honning og marmelade og mange flere lækkerier.

OPLEV OGSÅ DETTE I SOMMER

❤️ Verdens Bedste Skovtur

❤️ Guidede byvandringer i Gilleleje

❤️ Folkely Festival i Hundested

De bedste hilsner og rigtig god fornøjelse

Jesper Bækgaard VisitNordsjælland

VisitNordsjælland Krakasvej 17 DK-3400 Hillerød

Tilmeld dig vores nyhedsbrev