Nu er det ved at være sidste udkald, hvis du skal nå at have fingrene i La Syrah 2017!

Vinen er en af vores helt store kundefavoritter, og det er en sand lækkerbisken fra Sydfrankrig. Den vil være fuldstændig perfekt til din næste grillmiddag, da den har en god, fed bærfrugt og provencalske krydderier i eftersmagen.

BEGRÆNSET ANTAL – SKYND DIG AT BESTILLE!

La Syrah
2017 Languedoc

Lækker saftig sag fra Sydfrankrig. Den er lavet på ren Syrah fra 40 år gamle vinstokke, og du får her en fantastisk vin med masser af moden bærfrugt, og krydrede noter af timian, rosmarin, peber og lakrids.

Vinen vil være et super godt valg til en oksefilet – gerne fra grillen, til en simregryde med vildtkød eller til en god, moden ost som fx roquefort eller en ekstralagret skæreost.

Ved London Wine Trade Fair kom vinen på TOP 100 over de bedste vine fra Languedoc-Roussillon!

Om producenten:
Domaine Les Yeuses i Languedoc dækker et areal på 70 hektar land. Landskabet her er kuperet, og jordbunden er meget kalkholdig. Vinmarkerne er under maritim indflydelse med kølig morgen tåge fra Middelhavet og det, i kombination med høje temperaturer om dagen, er optimale betingelser for druerne.

Producenten lægger stor vægt på kvalitet – og har blandt andet et ønologisk laboratoriehold ansat til at rådgive dem under høsten og analysere druerne op til denne, for at opnå perfekt modenhed i druerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev