Skal du have en kunstnerisk eller en (U) hyggelig efterårsoplevelse? 👻 Udforsk forskellige attraktioner i efterårsferien.

Skal du have en kunstnerisk eller en (U) hyggelig efterårsoplevelse? 👻 Udforsk forskellige attraktioner i efterårsferien. No images? Click here

HER ER DIN EFTERÅRSFERIE!

Efteråret byder på mange spændende begivenheder. Vi har udvalgt 6 attraktioner som kan få dig og dine nærmeste ud og få nogle mindeværdige oplevelser. Disse oplevelser egner sig både til det voksne segment, men ligeså også til børnefamilier.

LÆS BLANDT ANDET OM:

·        Falkonergården i Fredensborg

·        Gådefuld Efterårsferie Esrum Kloster

·        Efterårsferie Frederiksborg Slot 

·        Hillerød horrorwalk

·        Nivaagaards malerisamling for børn i efterårsferien

·        Kulturnat Tisvilde

KOM OG OPLEV DET FLYVENDE FALKESHOW I FREDENSBORG

Oplev et betagende og imponerende show når de smukke falke letter for at styrtdykke mod lokkemaden hos Falkonergården i Fredensborg.

Oplev når de fantastiske fugle flyver over hovederne på dig og det øvrige publikum. Hver dag i efterårsferien kl. 15, fra lørdag d. 15. oktober til søndag d. 23. oktober, kan du opleve de imponerende fugle.

Sæt dig ned i smukke omgivelser på Falkonergården og nyd showet. Du kommer helt tæt på og får de fascinerende historier om de forskellige rovfugle.

KOM OG FÅ EN GÅDEFULD OPLEVELSE PÅ ESRUM KLOSTER

I efterårsferien kan hele familien komme med til en verden af gåder, koder og hemmeligheder. Det nye gådespil ”De hvide munkes hemmelighed” kan opleves på Esrum Kloster.

Ved hjælp af en række breve, et puslespil og koder, bliver I sendt rundt på området ved klosteret. For at få adgang til den 800 år gamle hemmelighed, skal I løse opgaverne sammen. Hele klostret kommer i spil i denne leg, og I får udleveret spillet i entréen til klosteret. Bedst egnet til de lidt større børn, fra ca. 8 år.

Besøg Møllecaféen, der i efterårsferien har en helt særlig børnemenu. Her kan de voksne også spise en god frokost, varme sig med kaffe og kage, eller blot nyde en klosterøl frisk fra fad. Her kan I også farvelægge børnene fra Esrum klosters ”Børnespor”.

HILLERØD HORRORWALK

Kom med på en (U) hyggelig Horrorwalk gennem Hillerød – hvis du tør! Henvender sig til børn og unge over 12 år!!

Er du klar til at blive skræmt fra vid og sans? Har du nerver til at møde zombier, monstre, uhyggelige klovne, og ikke mindst børn og voksne der bliver vækket fra de døde? Så kom til årets mest uhyggelige aften og gå ”The HorrorWalk” i Hillerød.

Du skal gennemføre en rute som ikke er for sarte sjæle – så tag familie, venner eller kæresten i hånden. I går jeres værste mareridt i møde!

EFTERÅRSFERIE PÅ NIVAAGAARD FOR BØRN OG VOKSNE

Nivaagaards Malerisamling inviterer børn og deres familier til efterårshygge på museet – med åbent tegneværksted, familieomvisning og besøg i Ringovnen.

Malerisamlingens gode naboer i Nivaagaard Teglværks Ringovn har i anledning af efterårsferien tændt op i smedjen og laver aktiviteter og sjov for børn og barnlige sjæle. Kl. 14 er der rundvisning for større børn og voksne. Husk praktisk påklædning, der tåler snavs.

KULTURNAT I TISVILDELEJE

Badebyen Tisvildeleje afholder Kulturnat d. 15. oktober 2022. Det bliver et overflødighedshorn af kunst og kultur mellem skov og strand.

Kulturnatten vil byde på kunst, kultur, arkitektur, musik, videnskab, naturen og historie. Alt sammen med udgangspunkt i Tisvilde-området.

De lokale kunstnere slår dørene op til deres atelierer. Ejerne af private historiske huse inviterer indenfor i de arkitektoniske og kunstneriske perler. Gallerier i området holder særudstillinger. Nyd jazzkoncert, orgelkoncert og korsang. Der bliver optræden af skuespillere, diskussion med forfattere og foredrag. Alt sammen krydret med god mad og drikke hos de mange restauranter.

EFTERÅRSFERIE PÅ FREDERIKSBORG SLOT

Tag i efterårsferien med på en af de spændende omvisninger på Frederiksborg Slot. Kom med ned i slottets gamle vinkælder, der er indrettet som aktivitetsrum for børn, hvor du kan skrive med fjer og blæk samt klæde dig ud i gamle dragter.

Oplev blandt andet Riddersalens overdådige interiører og Det nationalhistoriske Museums nyeste historiemaleri, Justitia. Maleriet beskriver Rigsretten som institution i det danske demokrati.

Hver dag kan du komme med på historievandringer i Riddersalen. Det er museets værter, som guider dig rundt, og værterne er iført de historiske dragter. Du får indblik i salens interiør og historie for både voksne, børn, familier og grupper.

DET ER POPULÆRT LIGE NU

❤️ Alex Da Corte | Udstilling på Louisiana museum

❤️ Svampe sæsonen er skudt igang!

❤️ Badehoteller i Nordsjælland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev