I vores nyeste smagekasse har vi udvalgt seks forrygende rødvine fra støvlelandet. Kassen byder på vine fra henholdsvis Toscana, Apulien, Veneto, Piemonte og Umbrien. Du får således smagt et bredt udvalg af vine fra nogle af Italiens mest kendte – og anerkendte områder.

Så kunne du tænke dig at gå på opdagelse i Italiens bedste vinområder, så slå til nu!

Lebrioni Governo 2019 Toscana En vin til dig der elsker fylde, fedme, friskhed og kompleksitet. Den er koncentreret, harmonisk og tilpas krydret. Til sidst byder vinen på en lang, behagelig og meget afrundet eftersmag.

Primitivo Authentic 2020 Apulien Vinen er solmoden, lidt fed i konsistensen og meget fattig på garvesyre. Du er med andre ord sikret en virkelig god rødvin, som er alsidig og nem at drikke.

Ripasso Superiore 2018 Veneto Her får du en Ripasso i superkvalitet! Det er en kompleks vin med en god fylde og saftighed, men alligevel har den en forførende kølighed og elegance over sig.

Langhe Nebbiolo 2018 Piemonte Nebbiolo i særklasse! Smagen byder på en lakridset bærfrugt med mørke krydderier. Tanninerne er flot afrundede, og eftersmagen er delikat, elegant og rensende.

Trentanni 2019 Umbrien Trentanni er en af Falescos bedste vine fra Umbrien, og her er der tale om en vin af højeste kaliber – den er koncentreret, varm og ekstremt velsmagende!

Malvasia Nera 2016 Apulien Mørk og kraftfuld vin der er lavet på Malvasia Nera, som betyder “den sorte Malvasia”. Og det kan ses. Farven er næsten sort, og smagen præges af brombær, solbær og figen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev