”Fordi det er kvalitet, behøver det ikke være dyrt.” – sådan lød ordene fra den gamle købmand Nielsen, for mange år tilbage. Og de ord holder heldigvis stadig! For velsmagende vin behøver ikke altid at koste kassen og derfor har vi 6 super gode anbefalinger til dig.

Nedenfor kan du vælge mellem seks herlige vine og få dem til kun 49 kroner pr. flaske – blot du køber minimum seks flasker. Det er altså billigt – især når man tager kvaliteten i betragtning. Husk at vi stadig leverer gratis i dit lokalområde, så gå ikke glip af muligheden for at få fyldt op i vinreolen til rimelige penge.

Cantorum 2020 Chardonnay

Her får du ikke den kraftige fede Chardonnay stil, men i stedet den lette og friske stil med en liflig og frisk frugt, som gør den velegnet til lettere fiskeretter, til frokosten eller som et glas før maden.

Den er dejlig velafbalanceret, og eftersmagen har en anelse vanilje, samt modne gule frugter.

Cantorum 2020 Negroamaro/Primitivo

Et kup til under 50 kroner! Vinen kommer fra Apulien i Syditalien, og du er dermed sikret en rødvin med masser af solmoden frugt og varme. Et let strejf af vanilje og en frisk eftersmag gør vinen til en rigtig “crowdpleaser”.

Meget let drikkelig og alsidig vin, som du kan drikke både til og uden mad.

Anniversario 2019

Få vine i denne prisklasse har vakt så stor begejstring som Anniversario. Det er en forrygende vin, som har kendetegn af klassisk Piemontevin: Fylde, karakter og struktur.

Et herligt glas vin!

Sauvignon Blanc 2020 Observer

Chilensk Sauvignon Blanc kan bare noget! Hensigten med denne hvidvin har været at skabe en frisk, let drikkelig vin med en sprød syre og en imødekommende frugt, præget af citrus og lette tropiske noter. Det er her lykkedes til fulde.

Chardonnay 2021 Observer

I Chile kan man også godt finde ud af det med Chardonnay. Med denne skønne hvidvin er det lykkedes vinbonden at få fedme og syre til at balancere perfekt, hvilket resulterer i en herlig hvidvin med frugtige nuancer af fersken og melon.

Simpelthen en ”crowdpleaser”!

Carménère 2020 Observer

Med denne vin sætter producenten en tyk streg under, at man laver verdens bedste Carménère-vine i Chile. Den smager som en drøm og prisen er uhørt flot.

Du kommer helt sikkert tilbage efter flere!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev