☀️
Pop and Pour!
Hvem elsker ikke rosé? Når først solen bryder frem og temperaturen stiger, ryger der nærmest automatisk rosévin i glassene. Farven er magisk, smagen er superfrisk, frugtig og ukompliceret; med andre ord er rosévin en drik til glade dage!

Heldigvis er rosévine også til at betale, og i dag præsenterer vi dig for vores nye smagekasse med seks lækre roséer, som er perfekte til solskinsdagene på terrassen!

Les Terrasses Ardeche Rosé  NYHED
2022 Sydfrankrig
Skøn rosévin fra Ardeche. Helt typisk for området har denne vin både kulør, duft og smag som forventet. Den lidt mørke farve indikerer straks, at du her får meget duft og smag. Helt som lovet opleves dyb frugt og tyngde i vinen.

Moment de Plaisir Rosé 
2022 Languedoc
Sommerlig rosé fra Languedoc. Nyd et øjebliks glæde med denne herlighed af en rosé, som er frisk, frugtig og lige til at gå til. Dejligt opkvikkende og frugtig i både duft og smag. Tør uden at snerpe, let krydret, og meget alsidig.
 
Les Voiles l’Atlantique Rosé   SOMMERENS ROSÉ
2022 Bordeaux
Lavet på ren Merlot. Indbydende noter af hindbær og skovjordbær, samt lidt stikkelsbær. Det hele samles i en dejlig frisk og imødekommende eftersmag. Fantastisk rosé fra Bordeaux!
 
Cavit – Pinot Grigio Rosé SanVigilio  NYHED
2022 Lombardiet 
Vi har fået denne skønne rosé hjem! Den har en fantastisk smag af modne jordbær og kirsebær. Frisk, fyldig og forførende rosévin, der med garanti vil gøre lykke på terrassen, når der skal hygges.
 
Beauvignac Syrah Rosé 
2021 Languedoc
Dyb rosa farve med livlige pink undertoner. Aromaen er sommerlig med solbær og knuste røde frugter. Smagen er ung og livlig med god frugtsmag, samt en afslutning, du vil dvæle længe ved.
 
Rosé d’Anjou 
2021 Loire
Lavet på Cabernet Franc. Lækker, intens og frugtig duft af jordbær og mynte. Den frugtige stil fortsætter i smagen, hvor udtrykket er mellemkrydret med en let sødme. Klassisk roséstil fra Anjou i Loire!Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev