Rosé er simpelthen bare lækkert. Med et lavt til medium alkoholniveau, en parfumeret duft, en let syre og et brag af frisk bærfrugt i smagen, er det ikke så mærkeligt at de fleste af os elsker den skønne drik.

I denne kasse får du seks forskellige rosévine, der smager virkelig godt, og så er de samtidigt meget alsidige både til hygge og til mad. God fornøjelse! NORMALPRIS 554,- TILBUD 399,- SPAR 155,-

St. Felix Languedoc Vinen er til dig der bare elsker et glas rosévin i tide og utide – til eller uden mad. Elegant, frisk og tørstslukkende. Smagen er tør og let krydret, og der er flot balance mellem frugt og syre.

Rigtig god til lyst kød, kylling eller fisk.

Grenache Rosé Languedoc Denne rosévin oser af sommer med sin friske frugt, især kirsebær og hindbær. I eftersmagen opleves provencalske urter og lette mineraler. Den er tør, frisk, saftig og let krydret.

Perfekt til terrassen på en lun forårsdag og den vil være særdeles velegnet til forårets og sommerens lettere retter, som salater, fisk, kylling eller milde oste.

Roc de Candelon Alpes de Haute Provence Vores bedst sælgende rosé gennem flere år – vores kunder kræver den simpelthen. En herlig mundgodte der med friskhed, elegance, karakter og stil, overbeviser enhver – du bliver vild med den.

Der bør altid ligge minimum én flaske i køleskabet af denne fantastiske vin!

Perle de Valensole Alpes de Haute Provence Her får du fornøjelsen af en utrolig velsmagende rosé. Den er alsidig og kan nydes af de fleste, da den hverken er for tør eller for frugtet.

Simpelthen en klassisk Provence-rosé, som de fleste af os kan lide den.

Saronsberg Provenance Sydafrika Læskende og sprød sydafrikaner lavet på Shiraz. Smagen er fyldig med modne jordbær og kirsebær, og der er en rigtig flot syrebalance i vinen.

Helt forrygende til de hurtige salater og kylling – eller hvis du bare længes efter smagen af sol og sommer.

Les Voiles L’Atlantique Bordeaux Herlig rosé, lavet på ren Merlot. Når du stikker næsen i glasset, opdager du indbydende noter af hindbær, skovjordbær, samt lidt stikkelsbær. I smagen fornemmes de samme elementer.

Det hele samles i en dejlig frisk og imødekommende eftersmag. Serveres direkte fra køleskabet!

Klik på billedet for at læse mere om smagekassen.

TIP! Kender du vores Rosé Gourmet smagekasse? Den vil være et rigtig godt supplement til denne kasse, da kasserne komplementerer hinanden helt perfekt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev