Her får du en herlig smagekasse med seks forskellige rosévine af meget høj kvalitet. Det betyder at de lige har et gear eller to mere i forhold til de almindelige terrassebaskere. Hver ting til sin tid, så når du er i humør til noget ekstra godt, er det denne kasse du skal have fat i!

Du får smagt på tre vine fra Frankrig, en fra Spanien, en fra New Zealand og en fra USA. De varierer virkelig meget i smagen og har alle deres helt eget særpræg. Tavel og Pradorey egner sig specielt godt til mad, hvor de andre modeller er lige så gode uden mad. NORMALPRIS 770,- TILBUD 599,- SPAR 171,-

Pradorey Rosado Ribera del Duero Fyldig, karakterfuld og krydret – her er der virkelig tale om en rosé med smag i! Vinen er gæret og lagret på egetræsfade, og det giver her en superlækker smag som er delikat, cremet, balsamisk og fuld af nuancer.

Rigtig god til et veldækket oste- pølsebord, samt svamperisotto og grillet fisk.

Amoureuse Costiéres de Nîmes Skøn duft af hyldeblomst og hindbær, følges op af en lækker smag af friske, røde frugter og en forfriskende syre.

Teksturen er silkeblød og så har vinen en herlig mineralitet over sig. Eftersmagen er rund, og strejf af ribs og grapefrugt opdages. Smukt afbalanceret rosé!

Corne Loup Tavel Sydrhône Nogle vil mene at de bedste rosévine laves i Tavel. Sikkert er det i hvert fald at du altid er garanteret en fyldig, tør og kompleks type rosé fra Tavel. Det er rosé med en enorm dybde og de kræver som regel også noget mad til.

Prøv denne, hvis du holder af rosévin med karakter, struktur og masser af smag!

Rosé d’Anjou Loire Lækker, intens og frugtig duft af jordbær og mynte. Den frugtige stil fortsætter i smagen, som er mellemkrydret og med en let sødme.

Den vil være perfekt til hygge på terrassen, eller eksempelvis til asiatisk inspirerede retter.

Baby Doll Blush Marlborough Superlækker rosé sprængfyldt med smag af saftige røde sommerbær. Dens frugtige og blide syre gør den til en frisk og let drikkelig forårs- og sommervin.

Perfekt til skov- eller strandturen. Vinen egner sig også særdeles godt til det orientalske køkken – især det stærkt krydrede!

Charles & Charles Washington State Denne rosévin er en rigtig “crowdpleaser” – på den gode måde: Den er frisk, velsmagende og meget alsidig. Vinen har en smuk og levende lyserød farve og duften præges af en frisk aroma af vilde jordbær og vandmelon. De samme frugter går igen i den bløde og frugtige smag.

Lækker som hyggevin og til let mad, som salater og kylling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev