OL og PL i Tokyo lakker mod enden, men du kan stadig nå lidt olympisk sensommer og japansk stemning på Experimentariums Tagterasse i weekenden. Husk, at der er fri adgang til at komme og opleve afslutningen på Legene.

Se denne email i din browser

Nyt fra Experimentarium

4. sep 2021

Oplev Olympisk sensommer i weekenden

De Olympiske og Paralympiske Lege er næsten slut, men du kan stadig få olympisk sensommer og japansk stemning på Experimentariums Tagterasse i weekenden. Du har fri adgang til taget, hvorfra DR sender live, og vi har et fint program med både skydning, taekwondo og et foredrag med en af mændene bag de danske OL atleters teknologi.

SE HVAD DER SKER

Hør om teknologien bag sporten

I topidræt er det marginaler, der skiller succes fra fiasko. Mød Andreas Top Adler, Team Danmarks præstationsingeniør, der arbejder med at optimere OL-atleternes udstyr.

SE KALENDEREN

Prøv sport: Skydning og taekwondo

I kan stadig nå at prøve kræfter med sjov sport på Experimentarium i weekenden, når skytterne og taekwondokæmperne inviterer til at prøve.

LÆS MERE

Ny Youtube-film: Videnskaben opklarer mord

Videnskaben kan afsløre hemmelighederne ved et blodigt gerningssted. Det ser vi på i den helt nye Youtube-video, hvor vi eksperimenterer med den mystiske forbindelse Luminol, som har nogle RET seje egenskaber.

SE HVORDAN

Test dig selv: Find din sport

OL og PL lakker mod enden, og nu er det DIN tur. Er du blevet inspireret til selv at kaste dig ud i en ny sport? Tag vores Sportstest og bliv klogere på, hvilken sport, der passer til dig!

TAG TESTEN NU

Smag på Tokyo på det Olympiske Tag

Du kan nå det endnu: Den Olympiske Tagterrasse er åben i weekenden og i spisestedet SMASKs foodtruck tilbyder vi japanske lækkerier, drikkevarer og sært slik.

SE MENUEN

Stem på Experimentarium til Børn i Byen-prisen 2021

Børn i Byen uddeler for 11. gang priser for bedste tilbud til børnefamilier, og Experimentarium er nomineret! Stem på os NU og deltag samtidig i konkurrencen om skønne familiepræmier. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev