Holte Vinlager
Smakkegårdsvej 137
2820 Gentofte
Tlf. 39 63 05 22

Holte Vinlager Gentofte på Facebook

Holte Vinlager – for de gode oplevelser!
Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Og gode oplevelser er der masser af når du besøger Holte Vinlager Gentofte. Ejeren Claus og hans to ansatte, Christoffer og Thomas, står klar med godt humør, god service og kompetent rådgivning, og butikken er altid fyldt med kvalitetsvine. Så uanset om du søger en god hverdagsvin, en ekstra udsøgt årgangsvin eller en smuk vingave, går du ikke forgæves.

Mere end vin
I butikken finder du også et stort udvalg af whisky, cognac, likør og spiritus, og når du har købt dine varer, hjælper personalet dig gerne med at bære dem ud til bilen. Har du købt store mængder vin (min. 36 flasker), leverer butikken fragtfrit i udvalgte områder.

Som en ekstra service har butikken altid et lager af kolde vine; så har du glemt at lægge flasken på køl derhjemme, er der hjælp at hente på Smakkegårdsvej 137.

Kæden Holte Vinlager
Holte Vinlager er en frivillig kæde med 17 selvejende butikker fordelt udover det meste af Danmark: 8 butikker i Hovedstadsområdet, 5 på det øvrige Sjælland, 1 på Fyn og 3 i Jylland.

Holte Vinlager åbnede den første butik i 1981. Grundlæggeren af kæden er Karlin Nielsen. Efter 10 år som selvstændig købmand kombinerede han sin passion for god vin med stærkt købmandskab og ændrede sin købmandsbutik til en vinhandel: Holte Vinlager. Siden er kæden vokset til de nu 17 butikker der alle ejes af passionerede vinelskere.

Holte Vinlagers hjemmeside kan du finde spændende informationer om vinproducerende lande, druesorter, vinhuse og meget mere. Du kan også læse gode råd om valg af vin til forskellige typer mad og finde et par lækre madopskrifter.

Besøg din lokale Holte Vinlager-butik, hvor de ansatte gerne deler ud af deres viden om god vin, og hvor du altid kan finde et godt tilbud.

sølvpartner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev