Hvis du netop har købt ny seng, glæder du dig sikkert til at smide skoene og hoppe op på madrassen for at nyde dit nye indkøb. Men inden du kan komme i gang med at slappe af og sove på din nye seng, bliver du nødt til at købe en god topmadras.

Det er nemlig de færreste senge, som kommer med en topmadras, og da der findes mange forskellige typer af topmadrasser, er det en god idé at læse lidt om de forskellige slags, så du kan vælge en model, der passer til lige netop dig og din krop.

Det er først og fremmeste vigtigt at vælge en topmadras i god kvalitet, da det er topmadrassen, som i sidste ende afgør, hvor godt du kommer til at ligge. For selvom du har købt en dyr og god seng, så er den ikke mere værd end den topmadras, du putter ovenpå.

Topmadras i memoryskum
Et populært valg, når det kommer til topmadrasser, er en madras i memoryskum. Memoryskum er kendetegnet ved sin gode evne til at tilpasse sig linjerne i netop din krop, så du er sikret en optimal støtte for både ben, hofte, ryg og skuldre.

Derfor er memoryskum et godt valg for dig, der døjer med muskel- og ledsmerter, eller som har problemer med kredsløbet.

Topmadras i latex
En anden populær topmadras er en latex topmadras. Disse madraser giver også en høj komfort, og da latex kommer fra gummitræer, får du her et materiale, som er helt naturligt. Latex er et godt materiale til topmadrasser, fordi det giver en høj åndbarhed i madrassen, mens du på samme tid får mange støttepunkter.

En latex topmadras er lidt hårdere end en memoryskum topmadras, hvorfor en madras i latex er et godt valg for dig, der ikke bryder dig om de meget bløde memoryskum topmadrasser.

Det er topmadrassen, som i sidste ende afgør, hvor godt du kommer til at ligge. PR-foto.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev